REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinės vyr. treneris Kęstutis Kemzūra interviu Rusijos spaudai pareiškė, jog Graikijos rinktinės krepšininkai Pasaulio čempionate patys nusprendė tyčia pralaimėti Rusijos krepšininkams, o prie graikų vairo stovėjęs Jonas Kazlauskas taip niekada nebūtų pasielgęs.

REKLAMA
REKLAMA

„Jonas Kazlauskas buvo vienu mano mokytojų ir aš jį puikiai pažįstu. Galiu patikinti, kad pats Kazlauskas tokiam žingsniui niekada nebūtų pasiryžęs. Bet turėtumėte prisiminti, kad jis vadovavo labai patyrusiai komandai. Kaip mėgstu sakyti, komandoje buvo pernelyg daug trenerių“.

REKLAMA

Tie vaikinai patys viską puikiai suprato. Ir patys viską padarė. Šį kartą Kazlauskas tapo situacijos įkaitu: jei jis būtų išleidęs jaunimą, visi sakytų, kad jis tyčia pasidavė, o senoji gvardija padarė tai, ką mes matėme čempionate“, – teigė K. Kemzūra.

Priminsime, kad pirmojo etapo paskutinio turo rungtynėse graikai, siekdami aštuntfinalyje nesusitikti su Ispanijos krepšininkais, tyčia nepersistengė mače su Rusijos ekipa ir patyrė pralaimėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų