• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SEL lyderis Egidijus sekančios savaitės pradžioje aplankys 9 sostinės vaikų globos įstaigas ir pats asmeniškai įteiks kvietimus jų auklėtiniams, pareiškusiems norą dalyvauti grandioziniame grupės koncerte, kuris lapkričio 19 d. rengiamas Ūkio banko teatro arenoje. Įspūdingame koncerte SEL pristatys naują albumą ir tuo pačiu atšvęs 18-ąjį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Už kvietimus į koncertą sostinės globos įstaigos gyvenantys vaikai atsilygins piešiniais, kuriuose atskleis, kaip įsivaizduoja gėrio sąvoką. Labiausiai grupės lyderiui patikęs piešinys pateks į naujausio albumo knygelę. „Labai laukiu susitikimų su vaikais. Pats turiu sūnų, stengiuosi atiduoti visą savo meilę jam. Todėl labai užjaučiu ir suprantu vaikus, kurie nepatiria tėviškos meilės. Labai tikiuosi, kad mano apsilankymas globos namuose ir dovanos – bilietai į koncertą - praskaidrins tų vaikų gyvenimą“, - sako E.Dragūnas.

REKLAMA

Dainininkas atskleidė, kad naujausio albumo įrašai jau beveik baigti. Naujausias SEL darbas jau turi ir pavadinimą. Tiesa, kol kas dainininkas neketina jo atskleisti. „Viskam savas laikas. Galiu tik užtikrinti, kad tiek albumo pavadinimas, tiek viršelis daug ką šokiruos“, - slapukauja populiarus atlikėjas. Dalį už albumą gauto pelno SEL ketina skirti sunkiomis onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams paremti.

Grupės lyderis Egidijus Dragūnas kol kas nelinkęs atskleisti ir grandiozinio koncerto Ūkio banko teatro arenoje detalių. „Pažadu, kad šis gimtadienio šou bus dar įspūdingesnis, nes mes neketiname nuleisti kartelės. Atvirkščiai - ją vėl mėginsime pakelti. Juolab, kad gimtadienis vyks kur kas didesnėje erdvėje nei pernai“, - sako jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų