REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Balsas.lt leidiniai“ pradės leisti naują verslui skirtą savaitraštį „Ekonomika.lt“. Pirmasis leidinio numeris pasirodys spalio 1 d. ir skaitytojus pasieks kiekvieną pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

„Ekonomika.lt“ vyriausiąja savaitraščio redaktore tapo verslo ir socialinėmis temomis rašanti žurnalistė Eugenija Grižibauskienė.

REKLAMA

Pasak jos, naująjame savaitraštyje skaitytojams bus pateikiama aktualiausių Lietuvoje ir pasaulyje vykstančių ekonominių procesų analizė, autoritetingų ekspertų nuomonės bei vertinimai, bus gausu finansinės informacijos, o taip pat stengiamasi atspindėti šios dienos ekonomines realijas, daug dėmesio bus skiriama verslo naujienoms iš užsienio.

„Lietuvos žiniasklaidos rinkoje trūko specializuoto ekonomikos leidinio, kuriame informacija skaitytojui būtų prieinama vienoje vietoje. Ekonomikos naujienas reikėdavo rankioti po vieną, iš įvairių leidinių ir portalų“, - sako naujojo savaitraščio redaktorė. Jos teigimu, leidinyje ypač daug dėmesio bus skiriama verslo naujienoms iš užsienio.

REKLAMA
REKLAMA

Tik pasirodžius informacijai leisti savaitraštį „Ekonomika.lt“, anot E. Grižibauskienės, redakcija sulaukė didelio skaitytojų susidomėjimo.

„Sulaukėme palaikymo iš verslininkų, valstybinių ir finansinių institucijų. Tai patvirtina, kad sprendimas pradėti leisti tokio tipo savaitraštį Lietuvoje yra savalaikis“, - teigia „Ekonomika.lt“ redaktorė.

32 puslapių verslo savaitraštis “Ekonomika.lt" bus leidžiamas 15 tūkst. egzempliorių tiražu ir kainuos 3 litus.

Leidinys „Ekonomika.lt“ papildys bendrovei “Balsas.lt leidiniai" priklausančių leidinių grupę: „Balsas.lt savaitė“, „Ieva“, „Gala“, „Palmiros žvaigždės“, „Moters savaitė“ ir laikraščio „Akistata“ gretas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų