• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Valstybininkai“, kur jūs?“. Valstybininkais pasiskelbusios niekieno nerinktos grupuotės pavadinimas greitai imtas sprausti į kabutes. Vėliau kova su jais tapo politine mada. Galop šią etiketę imta klijuoti be atrankos. Tačiau vis nėra atsakymo – ar klanas jau nugalėtas, ar jis tebėra galingas ir pavojingas. Vyraujant chaosui lengva turėti didelę įtaką valstybės valdymui.

REKLAMA
REKLAMA

Premjero patarėjas Virgis Valentinavičius turi naują draugą – parlamentarą, profesorių Kęstutį Masiulį, kuris nori dar labiau kištis į teisėsaugos darbą. „Profesorius K.Masiulis: „Konstitucija – tai „bla, bla, bla“ – rubrikos „7 dienos“ straipsnis apie įtaką, kuri dažnai daroma ne viešai. Taip pat šioje rubrikoje rasite ir kitą įdomią temą. Valstybė neturtinga, kai reikia pasiūdinti uniformų policininkams. Ji neturi išteklių, kad paremtų ūkininkų kooperatyvus, bet milijonus švaisto kitur. Apie tai pasakoja rubrikos „7 dienos“ Vidmanto Babrausko straipsnis „Kontrastų žirklės“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Rusijos mafijos scena dažoma krauju“. Šių dienų Maskvos banditų autoritetas 73 – ejų Aslanas Usojanas, žinomesnis Senelio Chasano pravarde, yra trečias per pastaruosius 12 mėnesių Maskvoje pašautas aukšto rango mafijos veikėjas. Naujausias išpuolis Rusijos kriminaliniame pasaulyje tik patvirtino, kad Maskvoje vėl kilo banditų karas.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su Seimo Atominės energetikos komisijos pirmininku Roku Žilinsku, kuris įsitikinęs, jog atominės energetikos plėtrai Lietuvoje nėra alternatyvos. Apie tai skaitykite straipsnyje „Elektrinėms ankšta nebus“.

„Spindinčiame gyvenime“ – žurnalo „Ieva“ 20-ojo jubiliejaus vakaro akimirkos. Linksmi veidai, teigiamos emocijos ir šventinė atmosfera, užkrėtusi garbius vakaro svečius.

Rubrikoje „Sveikata“ – straipsnis „Nuovargį galima nugalėti“. Sakoma, kad trys gyvenimo stebuklai – sveikata, energija ir grožis. Kai esi žvalus ir darbingas, gali nuversti kalnus. Deja, dažnai būna ir priešingai: kamuoja nuovargis, išsekimas, nekokybiškas miegas, apatija. Medikai neaptinka jokių ligos pėdsakų. Ar tai – tinginio liga?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų