REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neturinčių namų gyvūnėlių Lietuvoje – labai daug. Tikime, kad yra daugybė gerų žmonių, kurie neabejingi neturintiems namų ir yra pasiryžę pamiltam keturkojui suteikti viltį gyventi, jaukius namus ir tapti mylinčiais šeimininkais. Balsas.lt specialioje rubrikoje rasite aprašymus ir nuotraukas tų keturkojų, kuriems reikia tikrų ir mylinčių šeimininkų. Nelikite abejingi!

REKLAMA
REKLAMA

Mopsis

Šunelis Mopsis į „Lesės“ globą pateko jau gana senai, sausio mėnesį. Šaltą žiemos vakarą šunelis buvo atvežtas vėlai vakare iš Burbiškių. Žmonės jį pastebėjo sausio 3 dieną: Mopsis tiesiog gulinėjo prie tvoros ir niekur nesitraukė iš vietos kelias dienas.

REKLAMA

Nebegalėdami žiūrėti į kenčiantį gyvūną, geraširdžiai Burbiškių gyventojai įsisodino šuniuką į mašiną ir atrūko iki Filaretų gatvės, kur tuo metu buvo įsikurus „Lesės“ gyvūnų prieglauda. Mums nieko kito neliko, kaip priimti sušalusį ir išsigandusį gyvūnėlų į mūsų jau ir taip gausų būrį. Manėme, kad Mopsis pasiklydo ir laukėme kada pasirodys jo tikrieji šeimininkai, tačiau per pusę metų šio šunelio niekas neieškojo... Nusprendėme rasti jam naujus šeimininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Šunelis yra ramus, neagresyvus, tad didesnių problemų su juo neiškilo.Kadangi tikro vardo nežinom, tad pavadinom ji Mopsiu. Jam gali būti jau virš 10 m., neturi 2 apatinių priekinių dantukų. Akys pasidengusios plėvele, tikriausiai ne visai gerai mato, dėl to kažkam įžengus į kambarį jis išsigąsta. Šunelis atrodo prižiūrėtas, turi šiek tiek antsvorio, švarus, be blusų ir dar kvepia.

Jei norėtumėte apsilankyti susipažinti su jų globojamais gyvūnais ar prisidėti prie kasdieninės gyvūnų priežiūros, labai prašome prieš tai susitarti dėl tinkamo laiko el. paštu [email protected] arba tel. 8 605 33452 (Vesta).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų