REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vakar buvo labai smagu, bet šventė baigėsi, o čempionatas dar ne. Norėtųsi, kad nesibaigtų geras mūsų žaidimas ir nesibaigtų pergalės. Aišku, amerikiečiai turi daugiau galimybių, bet tam tikrų šansų turime ir mes“, – prieš Pasaulio čempionato pusfinalio rungtynes su JAV rinktine sakė Mantas Kalnietis.

REKLAMA
REKLAMA

„Remiasi individualiu meistriškumu, puikiai žaidžia vienas prieš vieną, du prieš du. Tai ir, aišku, greitas puolimas yra pagrindiniai jų ginklai. Ypatingų derinių nėra, jie bėga, lekia, šoka. Kibiai ginasi. Tuo savo ir pasiekia“, – varžovus apibūdino Lietuvos rinktinės įžaidėjas.

REKLAMA

„Tai komanda, kurioje iš kiekvieno žaidėjo, įeinančio į aikštę, gali mokytis ir mokytis“, – pridūrė M. Kalnietis.

„Individualiai mes jų tikrai neaplošime, galime tai padaryti tik komandiškai. Jie bandys naudotis mūsų klaidomis, kurių turime vengti, kai jie bandys primesti savo greitą žaidimą. Negalėsime žaisti kaip su Argentina. Šios komandos mes tikrai neapibėgsime, be to, jų suoliukas ilgesnis. Reikės kažko kito ieškoti“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kaip kaip patobulėjo amerikiečiai po draugiškų rungtynių, kurias su lietuviais žaidė šią vasarą, M. Kalnietis kalbėjo: „Manau, jie įgavo daugiau pasitikėjimo. Labiau prisitaikė prie europietiško krepšinio ir dabar atrodo tikrai galingai“.

Romanas Buršteinas, Julius Bliūdžius iš Stambulo


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų