REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Švediškas miražas“. Matyt, kad nauja valstybės turto valdymo gerinimo schema, kuri melagingai pateikiama kaip švediškosios kopija, reikš ne ką kita, o dar vieną pridengtą išgrobstymą. Kas valdys turtus, turinčius atnešti milijardinį pelną? Panašu, jog švediško miražo visas grožis paaiškės tada, kai pinigai ims tekėti pro šalį.

REKLAMA
REKLAMA

Sistemos – daug, žmogaus – mažai. Taisyklės, kurias mūsų labui kuria valstybė, o dar labiau – tų taisyklių taikymas gali priversti bėgti iš Lietuvos net mirtinai sergantį žmogų, nors Temidė jį ir griebia už skverno. Apie tai pasakoja rubrika „7 dienos“ Vidmanto Babrausko straipsnyje „Išguitas ligonis – teisėsaugos pergalė“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Pažeminimą pakeitė sunkių įtarimų našta“. Iki šiol atostogaujantis prokuroras Kęstutis Betingis „Balsas.lt savaitei“ davė išskirtinį interviu. Balandžio viduryje Šlienavos miestelyje (Kauno r.) netikėtai aptikus pagrindinio Kauno pedofilijos istorijos herojaus Drąsiaus Kedžio palaikus, laikinai ėjęs generalinio prokuroro pareigas Raimondas Petrauskas už netinkamai atliktą paiešką garsiam prokurorui pasiūlė palikti vadovo pareigas. Prokuroras tapo įtariamuoju?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su profesoriumi Muratu Laumulinu, Strateginių studijų instituto prie Kazachstano prezidento vyresnysiuoju moksliniu bendradarbiu. „Mums reikalingi geranoriškai nusiteikę partneriai iš Europos Sąjungos narių“, - įsitikinęs profesorius. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Kazachstanui Lietuva – tai primiausia Europa“.

Energetikos ministerijos kabinetuose sukurtame elektros ūkio pertvarkos scenarijuje atsiranda senas tradicijas primenantis darinys – LESTO (Lietuvos elektros skirstomųjų tinklų organizacija). Vieni jungia, kiti skaldo, vieni turtą paima, kiti atsiima ir visa tai – Lietuvos labui? Apie tai skaitykite rubrikos „Pinigų skonis“ straipsnyje „LEO.LT mirė, tegyvuoja LESTO“. Taip pat šioje rubrikoje rasite atsakymą į klausimą „Kas pučia kainų burbulą“. Prekybininkai ir perdirbėjai itin daug kalba apie kylančias arba greitai kilsiančias daugelio maisto produktų kainas. Panika dėl maisto kainų tikra ar dirbtinė?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ – žurnalistės Ingeborgos Sutkutės straipsnis „Rusijos tandemas darniai mina ar spardosi?“. Klausimas, ką Rusijos vadovai stums į prezidentus 2012 metais, skendi migloje. Vladimiro Putino taikinys – Rusijos „runkeliai“, o Dmitrijaus Medvedevo – labiau išsilavinę žmonės?

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų