REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gėrimės iš žurnalų viršelių besišypsančiomis įžymybėmis, tačiau šios dažnai radikaliai skiriasi nuo to, kaip atrodo realybėje. Dažnai net ir „slapta padarytos“ fotografijos – jau būna padailintos pačių žvaigždžių užsakymu. Visagalis „Photoshop“ tapo puikia priedanga visai netobuloms įžymybėms ir paprastiems mirtingiesiems, internetinėje erdvėje norintiems pasirodyti puikiau nei realiame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalai neslepia, jog kiekvienas viršelis reikalauja itin kruopštaus darbo. Ir visi sutinka: taip, tai ką matome, yra labiau netikra nei natūralu.

REKLAMA

Prieš kurį laiką į tokį retušavimo skandalą buvo įsisukusi aktorė Kate Winslet. Jos itin seksualios nuotraukos žurnalui „Vanity Fair“ buvo smarkiai paredaguotos, tad moteriškų formų moteris atrodė bent keliolika kilogramų lengvesnė.

Manipuliuojama ir kitaip. Amerikiečių žurnalas „Redbook“ prisipažino, jog ant viršelio išspausdintos Julios Roberts nuotrauka – ne originaliai nufotografuota, tačiau sukonstruota iš kelių skirtingų kadrų. Toks poelgis pareikalavo viešo atsiprašymo.

„Photoshop“ gali viską. Siūlome peržvelgti nuotraukas, kuriose tikrieji ir dirbtinai pagražinti žmonių veidai. Ne viskas auksas, kas auksu žiba!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų