REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinė pasaulio čempionate Turkijoje be didesnio vargo susitvarko su dauguma savo varžovų. Vis tik triuškinančios Mike'o Krzyzewskio auklėtinių pergalės pagarbos priešininkams nesumažina.

REKLAMA
REKLAMA

Tai norėjo pabrėžti JAV nacionalinės komandos aukštaūgis Tysonas Chandleris. Po pergalės prieš Angolą amerikietis tikino, jog tiek jis, tiek jo komandos draugai pagarbiai vertina kiekvieną komandą. Vidurio puolėjas prisipažino, jog žaidimas planetos pirmenybėse jam yra labai įdomi patirtis.

REKLAMA

„Kiekviena komanda gali prieš mus sužibėti ir pridaryti rimtų nemalonumų. Gerai pataikydami tritaškius, varžovai gali pakeisti rungtynių eigą, todėl gerbiame visus priešininkus“, – po pergalingo susitikimo kalbėjo T.Chandleris.

– Ar rinktinė jau pasiekė geriausią savo formą?

– Manau, kad mes vis tobulėjame. Demonstruojame gerą krepšinį, tačiau abejoju, ar jau išnaudojome visą savo potencialą. Manau, kad galime dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip vertinate galimybę dalyvauti pasaulio čempionate?

– Tai tiesiog nuostabu. Man labai patinka žaisti su kitų šalių komandomis. Tai kitaip, nei NBA. Esame pažįstami ir pakankamai gerai suprantame vienas kitą. Taip pat atstovaujame savo šaliai, o visa tai yra tikrai įdomi patirtis.

– Olimpinės žaidynės amerikiečiams yra svarbus renginys. O kaip su planetos krepšinio pirmenybėmis?

– Manau tai yra dar svarbesnis turnyras. Kuomet pasaulio čempionato nelaimime jau tiek metų, mums tai pasidarė tikrai svarbu.

– Teko stebėti kitų rinktinių žaidimą?

– Gerą įspūdį palieka turkai. Tai – gerai sukomplektuota komanda, pavojinga visose grandyse.

Romanas Buršteinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų