REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Globali mados šventė, vienai nakčiai mados sostines nušviečianti iki aušros nesibaigiančiais mados renginiais, stilingais vakarėliais, žavinti nepakartojamais mados pristatymų ir ypatingų išpardavimų potyriais, rugsėjo 10 dieną atkeliaus ir į Vilnių.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulinė mados fiesta šiais metais nuvilnys nuo Niujorko iki Tokijo. Paryžius, Milanas, Londonas – visos mados sostinės sukurs šventę, prie kurios prisijungs ir Vilnius.

REKLAMA

„Pirmą kartą Lietuvoje teatras susilieja su mada. Tai unikalus renginys, keliantis intrigą, o kur intriga – emocijų neišvengsi“, – taip pakomentavo artėjančią „Mados naktį“ Vilniuje dizaineris Juozas Statkevičius.

Mados fiesta prasidės pavakare, 16 valandą, Vilniaus Rotušės aikštėje. Pagrindinė miesto aikštė virs podiumu - šiemet „Mados naktį“ atidarys kirpėjų guru tituluojamas Jurijus Levčenkovas ir jo „Yury“ salono meistrų komanda. Venecijos paslapties įkvėptas pasirodymas leis kiekvienam praeiviui pasinerti į podiumo užkulisių gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo pat metu iš Rotušės aikštės pajudės pašėlęs mados karavanas. Manekenės, lydimos

pučiamųjų trimitininkų grupės „Mood Sellers Band“, aktorių bei šokėjų, siaus Vilniaus senamiesčio ir centro gatvėse.

Mados karavanas aplankys ir specialiai stilingiems naktibaldoms duris tą naktį atversiančias parduotuves, mados salonus ir kavines. Tokių „Mados naktyje“ – jau pusšimtis! Ir visos jos siūlys specialias nuolaidas, išskirtinį aptarnavimą, muzikinius, teatro ir mados šou.

Rotušės aikštėje 19 valandą prasidės festivalio „arMada“ programa. Joje filmo „Amaya“, kuriame vieną pagrindinių vaidmenų atliko Andrius Mamontovas, pristatymas, šokėjų pasirodymai, gyvai atliekama muzika, Kauno vaikų mados šou ir ....duoklė krepšiniui – manekenės parodys, jog verta žiūrėti ne tik pasaulio krepšinio čempionato Turkijoje transliacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai visiškai sutems – 22 valandą – „arMada“ pasiūlys pasigrožėti nešiojamųjų rūbų ir konceptualiosios mados jaunųjų Lietuvos dizainerių kolekcijų pristatymais, šokių ir muzikos grupių pasirodymais.

Miesto šurmuliui nurimus, 23 valandą, kviesime deserto į pačią Vilniaus rotušę. Čia jūsų lauks vakaro kulminacija –  išskirtinė mados ir meno puota su dizaineriu J. Statkevičiumi priešakyje.

Iš net 700 „bohemiečių“ (LVSO, rež. D.Ibelhauptaitė) spektakliams sukurtų teatro kostiumų J.Statkevičius atrinko pačius įspūdingiausius, charakteringiausius, išraiškingiausius ir sudėtingiausių konstrukcijų.

REKLAMA

„Kiekviena kostiumo detalė kurta itin kruopščiai. Stebėdamas spektaklį to niekada nepamatysi“, – patikino J. Statkevičius.

Didžiulio susidomėjimo sulaukę spektaklių „Svynis Todas – demonas kirpėjas“, „Užburtoji fleita“, „Bohema“ kostiumai rugsėjo dešimtosios naktį suspindės naujai.„Bohemiečiai“ vienam vakarui taps modeliais, o jūs kruopštų J.Statkevičiaus darbą galėsite pamatyti kaip niekad iš arti.

Menas ir mada susipins ir dizainerių dueto „In Mo“ specialiai „Mados nakties“ vakarėliui Rotušėje kurtoje kolekcijoje. Jaunųjų dizainerių Mortos Urbietytės ir Ingos Leliugaitės kolekcija pasakos jaunos merginos, neturinčios laiko rėmų, istoriją.

REKLAMA

Rotušėje galėsite susipažinti ir su šių metų rudens ir žiemos mados tendencijomis – drabužių salonas „Gedimino 22“ pristatys naujausias „Max & Co“, „Pennyblack“, „1.2.3“, „Gerry Weber“ ir „Manoukian“ kolekcijas.

„Mados nakties“ programa:

16 val. „Mados nakties“ atidarymas Rotušės aikštėje

16 -19val. mados karavanas senamiesčio ir centro gatvėmis

19 val. festivalio „arMada“ programa Rotušės aikštėje

22 val. nešiojamųjų rūbų ir konceptualiosios mados jaunųjų Lietuvos dizainerių kolekcijų pristatymais, šokių ir muzikos grupių pasirodymai Rotušės aikštėje.

23 val. mados ir meno puota Rotušėje: J. Statkevičiaus teatro kosiumų, kurtų „bohemiečiams“ (LVSO, rež.D. Ibelhauptaitė), pristatymas, dizainerių „In Mo“ bei salono „Gedimino 22“ kolekcijų pristatymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų