REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasauliniu literatūrinės sėkmės fenomenu tapęs švedų rašytojo Stiego Larssono bestseleris „Mergina su drakono tatuiruote“ vėl pirmoje perkamiausių grožinės literatūros kūrinių dešimtuko vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mergina su drakono tatuiruote“ net du mėnesius karaliavusi pirmojoje dešimtuko vietoje, porą pastarųjų savaičių nuo lyderės titulo ilsėjosi trečioje vietoje, tačiau praėjusią savaitę vėl pergalingai grįžo į garbingiausią – pirmą vietą!

REKLAMA

Visus įmanomus bestselerių sąrašus Lietuvoje, Europoje ir pasaulyje užkariavusi „Mergina su drakono tatuiruote“ yra pirmoji unikalios S. Larssono trilogijos „Millennium“ dalis. Knyga tapo pasauline literatūros sensacija, įkvėpusia ir kino pasaulį. Šiuo metu Lietuvos kino teatrų žiūrovai turi galimybę pamatyti jau per 100 milijonų eurų uždirbusią švedišką bestselerio „Mergina su drakono tatuiruote“ ekranizaciją.

Antroje perkamiausių grožinės literatūros kūrinių dešimtuko vietoje „Baltų lankų“ ir „Vagos“ knygynuose – dar viena „Millennium“ dalis – antrasis trilogijos bestseleris „Mergina, kuri žaidė su ugnimi“. Abi knygos yra išleistos „Obuolio“ ir „Krontos“ leidyklų.

Knygynų bestselerių dešimtukuose yra ir daugiau „Obuolio“ leidyklos knygų. „Vagos“ knygynuose sparčiausiai išperkamų knygų dešimtuko šeštojoje vietoje – Charlaine Harris bestseleris „Mirtis už durų“. Ta pati knyga „Baltų lankų“ knygynuose yra šiek tiek aukščiau – penktoje vietoje. O šeštoje perkamiausių grožinės literatūros kūrinių tope „Baltų lankų“ knygynuose – klasikinis Honore de Balzaco perliukas „Kurtizanių spindesys ir skurdas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų