• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Talentingasis žalgirietis Mantas Kalnietis visada būna vienas pirmųjų, į kurį nukrypsta Lietuvos rinktinės gerbėjų akys, kai komandoje nebūna Šarūno Jasikevičiaus.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau M. Kalnietis yra visai kitokio tipo žaidėjas nei Šaras – jo stipriosios žaidimo pusės yra atletiškumas ir greitis, o ne kūrybingumas ar pasaulinės klasės „aikštės matymas“.

REKLAMA

Paskutinius porą sezonų jis buvo stiprus pagrindinės sudėties „Žalgirio“ žaidėjas ir rungtynes Eurolygoje beveik visada pradėdavo nuo pirmų minučių.

Buvo tikimasi, kad per 2009 metų Europos čempionatą Lenkijoje M. Kalnietis bus pagrindinis lietuvių įžaidėjas, tačiau jis beveik nepakilo nuo atsarginių žaidėjų suolo. Visgi šiemet pasikeitus rinktinės treneriams M. Kalniečio akcijos gerokai pakilo ir jam praktiškai yra garantuota vieta startiniame penketuke.

REKLAMA
REKLAMA

M. Kalniečio citata: „Pagrindinio įžaidėjo vaidmuo manęs neslegia. Žaisiu ir tiek. Kaip išeis, taip. Draugiškose rungtynėse buvo neblogų mano žaidimo atkarpų ir tikiuosi, kad pavyks išlaikyti tą tempą“.

Gimimo data ir vieta: 1986 metų rugsėjo 6 diena, Kaunas.

Metai: 23.

Ūgis: 195 cm.

Svoris: 92 kg.

Pozicija: įžaidėjas/atakuojantis gynėjas.

Dabartinis klubas: Kauno „Žalgiris“, Lietuva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų