REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Japonų ekonomistai tikino nustatę, jog internetu užsisakyti oro linijų bilietus prieš aštuonias savaites yra optimalu. Maža to, jie išsiaiškino, jog geriausia tai daryti ne ryte, o pusiaudienį.

REKLAMA
REKLAMA

Visa ši informacija yra grįsta neseniai išvesta sudėtinga matematine formule ?A = gUG + min(k - g, (1 - g)(1 - r)). Ji buvo publikuota „The Royal Economic Society" žurnale.

REKLAMA

„Tam, kad priverstų klientus rizikuoti, iš anksto užsakomiems bilietams oro kompanijos taiko dideles nuolaidas. Iš to išplaukia, kad kuo labiau artinasi kelionės data, tuo labiau kainos kyla“, - komentuota straipsnyje.

„Jei užsisakote aviakompanijų bilietus anksčiau kaip aštuonios savaitės, rizikuojate, jog pasikeis jūsų asmeniniai planai, jei vėliau – yra tikimybė, kad permokėsite", - pridėta.

Pasak mokslininkų, taupantiems keliautojams užsisakyti bilietus pusiaudienį yra geriau, nes rytais kontorose bilietus užsisakinėja didelės reikšmės bilieto kainai neteikiantys keliautojai verslo klase.

Taip pat skaitykite apie neseniai atliktą tyrimą, kuris parodė, jog pirkti oro uostose įsikūrusiose neapmuitintų prekių parduotuvėse – neapsimoka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų