REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos vyrų krepšinio rinktinės sirgaliai gali lengviau atsipūsti. Gynėjas Rudy Fernandezas bei vidurio puolėjas Marcas Gasolis galės rungtyniauti pasaulio krepšinio čempionate Turkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Po atliktų tyrimų paaiškėjo, jog abiejų žaidėjų traumos nėra rimtos ir ispanai galės padėti savo šalies komandai draugiškame turnyre Madride, kuriame taip pat kovos Lietuva bei Jungtinės Amerikos Valstijos.

REKLAMA

Primename, jog Portlendo „Trail Blazers“ atstovas R. Fernandezas treniruotės metu patyrė kojos traumą ir dėl jos praleido susitikimą su Argentina. Krepšininko koja buvo stipriai ištinusi. Tuo tarpu pagrindinis ispanų „centras“ M. Gasolis vos prasidėjus draugiškam mačui su argentiniečiais patyrė nugaros traumą. Aukštaūgis po susidūrimo su varžovu stipriai susimušė nugarą ir daugiau ant parketo nepasirodė.

Buvo baimintasi, jog abu krepšininkai dėl susižeidimų gali praleisti planetos čempionatą.

Tiek R. Fernandezas, tiek M. Gasolis aikštėje gali pasirodyti jau penktadienį, kuomet ispanai susigrums su Kęstučio Kemzūros auklėtiniais.

Primename, jog pasaulio čempionai yra mūsų šalies rinktinės varžovai rugpjūčio 28-ąją prasidėsiančiose pasaulio pirmenybėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų