• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgus metus kartu su skautais laužus kūręs ir gerus darbus pratinęsis daryti atlikėjas Merūnas Vitulskis kažkada svajojo tapti vienuoliu! Tačiau tai – tik pamirštos svajonės. Šiuo metu vyras ruošiasi kitą vasarą vyksiančioms vestuvėms su mylimąja Erika Vilčinskaite.

REKLAMA
REKLAMA

Naujoje LNK laidoje „Žvaigždžių“ klubas dalyvavęs realybės šou išgarsėjęs dainininkas tikina, jog prie altoriaus trauks jau kitą vasarą. Merūnas tik prasitarė, jog puota dar tik planuojama ir tikslios datos dar nežino. Gal tik slapukauja, nes pridūrė, jog fotografai nebus laukiami poros šventėje – nori uždaros šeimyniškos puotos.

REKLAMA

„Jei vestuvės būtų tik mano šventė, tarkim tuokčiausi pats su savimi, tai koks skirtumas – kviesčiau ir žurnalistus. Bet dabar nereikia mums to dėmesio...“ – pajuokaudamas gynė sužadėtinės norus, tuoktis slaptai nuo žiniasklaidos dėmesio.

27 metų įžymybės mylimoji Erika yra prasitarusi, jog nori iškilmingos puotos, tačiau M. Vitulskis buvo kuklesnis – nebandys stebinti nei įmantria išvaizda, nei žurnalistų dėmesį pritraukiančiais kuriozais.

Paklaustas, ar Erika – ta vienintelė, Merūnas tik neryžtingai prisipažino mylintis, „o kas bus vėliau – parodys laikas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų