REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien atkurtas elektros energijos tiekimas didžiajai daliai klientų Kauno mieste bei Prienų ir Kauno rajonuose.

REKLAMA
REKLAMA

Visos akcinės bendrovės „VST“ pajėgos sutelktos užbaigti elektros energijos atkūrimo darbus Prienų, Kauno ir Kaišiadorių rajonuose, kur darbuojasi per 70 operatyviųjų bei rangovų brigadų.

REKLAMA

Kauno mieste ir rajone dirba 30, Prienų rajone – 20, Kaišiadorių –20 brigadų. Šiuo metu bendrovės teritorijoje be elektros energijos yra likę daugiau kaip 800 klientų.

Po rugpjūčio 7–8 naktį siautusios stichijos – vėjo, stipraus lietaus bei perkūnijos akcinės bendrovės „VST" aptarnaujamoje teritorijoje skirtingu metu buvo apie 30 tūkstančių, klientų, kuriems buvo laikinai sutrikęs elektros energijos tiekimas. Stichijos metu akcinės bendrovės „VST“ teritorijoje buvo sugadinta 1500 transformatorinių ir užregistruota virš 2000 gedimų iš kurių apie 200 vidutinės bei 1800 žemos įtampos tinkle. Dirbant maksimaliu krūviu jau pavyko pašalinti tūkstančius gedimų ir elektros energiją atkurti didžiajai daliai klientų.

REKLAMA
REKLAMA

Laikinai be elektros energijos Kauno mieste ir rajone buvo apie 6500 klientų, liko – apie 500, Prienų rajone buvo 3000 liko – 200, Kaišiadoryse buvo 1600 liko apie 100. Šakių ir Jurbarko rajonuose tiekimas atkurtas pirmadienį, Jonavos – antradienį.

 

Elektros energijos tiekimą daugumai klientų planuojama atstatyti iki savaitgalio, o labiausiai nutolusiose vietovėse atstatymo darbai gali užtrukti ir savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų