REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žymioji Holivudo aktorė ir gražiausia bei seksualiausia pasaulio moteris Angelina Jolie netiki monogamija ir negalvoja, kad sutuoktiniai turėtų būti vienas kitam ištikimi, rašoma femalefirst.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialių šaltinių teigimu,  34- erių metų Brado Pitto gyvenimo moteris sako, kad sutuoktiniai nebūtinai turėtų būti vienas kitam ištikimi.

REKLAMA

„Jei abu partneriai susitaria, tai galima pasilinksminti ir „kairėje“. Tai daug geriau, nei išsiskirti su savo mylimuoju, o paskui blogai apie jį kalbėti“, – tvirtino Jolie savo draugams.

Panašu, kad ir Pittas, su kuriuo Angelina augina šešis vaikus, pritaria tokiai savo „antrosios pusės“ nuomonei. „Nei aš, nei Bradas nemanome, kad gyvendami kartu turime būti surakinti grandinėmis. Mes neribojame vienas kito laisvės“, – pridūrė Holivudo gražuolė.

Beje, jei prisimenate filmą „Misteris ir misis Smit“, tai jų herojų romanas realiame gyvenime prasidėjo dar tada, kai Pittas buvo vedęs Jennifer Aniston. Tačiau sprendžiant iš paparacų padarytų nuotraukų vienoje Niujorko kavinėje, kurioje pietavo gausi Jolie ir Pitto šeimyna, panašu, kad žvaigždžių tarpusavio santykiai – harmoningi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų