REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs NBA lygos treneris, o dabar krepšinio analitiku dirbantis Jeffas Van Gundy įsitikinęs, jog Majamio „Heat“ ekipai pavyks sumušti Čikagos „Bulls“ pergalių rekordą.

REKLAMA
REKLAMA

1995/96 metų sezone legendinio Michaelo Jordano vedina Čikagos komanda laimėjo 72 reguliariojo sezono rungtynes ir patyrė vos 10 nesėkmių.

REKLAMA

„Jie sumuš šį rekordą. Aš manau, kad jei turi geras galimybes pagerinti ir „Lakers“ komandos 33 pergalių iš eilės rekordą. Jie šį sezoną nei karto nepralaimės dvejų rungtynių iš eilės. Vieninteliai „Lakers“ krepšininkai turi šiokią tokią galimybę juos sustabdyti atkrintamosiose varžybose“, – teigė J. Van Gundy.

„Jie surinko tokią sudėtį, apie kurią niekas net negalėjo pasvajoti. Jie šiuo metu tiesiog per geri. Jie galės rinkti daug taškų, o su treneriu Eriku Spoelstra jie neabejotinai dar bus ir tarp trijų geriausiai besiginančių lygos komandų“, – savo išvadas pateikė buvęs treneris.

Šią vasarą įsigijęs LeBroną Jamesą ir Chrisą Boshą bei pratęsęs sutartį su Dwyane'u Wade'u, „Heat“ klubas yra neabejotinas kito sezono NBA favoritas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų