REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dešiniajame Neries krante, ties nusileidimu už senojo Žvėryno tilto,  šiandien (07. 29)  atidaryta „Jaunavedžių piknikų zona“, kurioje įrengta 20 suporuotų kėdučių romantiškiems šiemet susituokusiųjų pasisėdėjimams ir bei ketinančių tuoktis pusryčiams, pietums ar vakarienei.

REKLAMA
REKLAMA

16 geltonų vardinių kėdžių buvo padovanotos jaunųjų poroms, dalyvavusioms „Romantiškiausio pikniko patiekalo“ konkurse, kai kurioms poroms šią dovaną-staigmeną padarė draugai ar artimieji. Vardiniai suoliukai buvo skirti Alos ir Antono , Giedrės ir Lauro, Remigijos ir Giedriaus, Junetos ir Kosto, Ievos ir Pauliaus, Indrės ir Roberto, Laimos ir Alvydo poroms. Be to, keturios kėdutės yra viešos.

REKLAMA

Viena originalią vestuvinę dovaną gavusi pora susituokė šį balandį, dvi – vestuves atšoks jau šį savaitgalį,  keturios – rugpjūčio mėnesį. Tuo tarpu aštuntoji pora su šia romantiška dovana lauks  kitų metų rugpjūtį suplanuotų savo vestuvių.

Dvi likusios poros kėdučių bus viešos – jomis kviečiamos naudotis poros, mėgstančios romantiškus pusryčius, priešpiečius ar pavakarius pusiau gamtoje, pusiau mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Zanussi“ buitinę techniką atstovaujančios „Electrolux“ atstovo Gintauto Vaitekonio, ši krantinės vieta pasirinkta neatsitiktinai – ant Žvėryno tiltų turėklų jaunavedžių poros kabina simbolines spynas.

„Tikimės, jog poros prisimins, kad meilę stiprina ne tik buvimas dviese, bet ir namuose pagamintas maistas, ir ateis čia pasėdėti ne tik per savo vestuvių metines, bet ir susiorganizuos netikėtus pusryčius, priešpiečius ar pavakarius“, - sakė G. Vaitekonis.

„Upės korio“ autoriaus Vytautas Puzero teigimu, ši krantinės dalis iki šiol nebuvo puoselėjama, todėl paversti jątraukos vieta reikia bendrų pastangų. Vardines kėdutes gavusios poros gali susikurti sau jaukią aplinką – greta kėdučių pasisodinti mėgstamų gėlių ar žolelių. Romantiškai nusiteikusioms poroms „Jaunavedžių piknikų zonoje“ dizaineris rekomenduoja apsilankyti rytais, kai virš miesto kyla saulė.

Anot V. Puzero, „Upės korys“ ir toliau stengsis „apgyvendinti“  pakrantę panašiomis idėjomis, kad miestiečiai ir miesto svečiai galėtu vakarus leisti romantiškai, prie pagrindinės, gyvybę nešančios Vilniaus „arterijos“, Neries.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų