REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos žvaigždė Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas) ir aktorė Cameron Diaz (Kameron Dias) nutraukė savo santykius, praneša JAV žiniasklaida.
Dainininkas Kalėdų atostogas praleido namuose Tenesio valstijoje, kartu su artimiausiais giminaičiais, o C.Diaz su draugėmis išvažiavo slidinėti į Koloradą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltiniai Amerikos leidiniui "Star" sakė, kad J.Timberlake'as ir C.Diaz, kurie susitikinėjo nuo 2003-iųjų, išsiskirti nusprendė gruodžio pradžioje.

REKLAMA

"Jie planavo pabūti kartu Tenesyje su jo giminėmis, bet jis atvažiavo vienas, o ji liko Los Andžele", - sakė vienas šaltinis.

Gruodžio 23 dieną J.Timberlake'as su draugais linksminosi naktiniame klube "Senses" Memfyje, kur, kaip pranešama, kompanionams sakė: "Aš ir Cameron? Viskas baigta".

Beje, J.Timberlake'as nešvaisto laiko naujos mylimosios paieškoms - bičiuliai tvirtina, kad jis savo gimtajame Milingtono mieste susitiko su buvusia drauge Veronica Finn (Veronika Fin).

Ironiška, kad nekilnojamojo turto agentė V.Finn, kuri dabar gyvena Tampoje Floridoje, kažkada pakeitė ir kitą buvusią J.Timberlake'o meilę - Britney Spears (Britni Spirs), kai ši pasitraukė iš merginų grupės "Innosense" ir pradėjo solinę karjerą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų