REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšininkas Linas Kleiza trečiadienį Policijos departamente prie VRM pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos policijos generaliniu komisaru Vizgirdu Telyčėnu.

REKLAMA
REKLAMA

L. Kleizos labdaros ir paramos fondo iniciatyva antradienį pradėta programa, kurios metu Lietuvos policijos mokyklos padaliniuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje visus metus vaikams iš globos įstaigų ar itin skurdžiai gyvenančių šeimų bus sudaryta galimybė dalyvauti savigynos ar kitokiose pratybose, vaikai bus supažindinami policijos veikla, specialiąja technika, tarnybinių šunų ir žirgų dresavimo ypatumais. Planuojama, jog projekte sudalyvaus apie 150 vaikų.

REKLAMA

Policijos departamento prie VRM ir Lino Kleizos labdaros ir paramos fondo atstovai ketina organizuoti vaikams teisinių žinių konkursus, viktorinas ir kitus renginius teisės ir teisėtvarkos bei saugaus eismo temomis, sporto treniruotes ir varžybas, padės vaikams formuoti įvairius socialinius įgūdžius.

V. Telyčėnas po sutarties pasirašymo L. Kleizai įteikė policijos rėmėjo ženklą ir pažymėjimą.

Lino Kleizos labdaros ir paramos fondo direktoriaus Tomo Masaičio teigimu, artimiausiu metu L. Kleizos skirtomis lėšomis ketinama pradėti Lentvario globos namų sporto salės rekonstrukciją ir pakviesti vaikus į krepšinio varžybas bei dalinti sporto inventorių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų