REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę avarijose Lietuvoje žuvo 9 žmonės. 2 iš jų žuvo dėl neblaivių vairuotojų kaltės. Vienas neblaivus vairuotojas įtariamas važiuodamas užmušęs 17-metę merginą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiek žūčių keliuose užregistruota vasario 16-22 dienomis.

Per šį laikotarpį įvyko 69 eismo įvykiai, kuriuose buvo žuvusiųjų bei sužeistų.

Žuvo 5 pėstieji, 2 vairuotojai, 2 keleiviai. Žuvusiųjų amžiaus vidurkis - 46 metai. Žuvo 6 vyrai ir 3 moterys,

REKLAMA

Sužeista buvo 90 gyventojų.

Pirminiais duomenimis, neblaivūs vairuotojai sukėlė 9 avarijas. Jose 2 žuvo ir dar 8 žmonės buvo sužeisti.

Vasario 16-sios vakarą Kaišiadorių rajone kelio Vilnius-Klaipėda 71 kilometre automobilis "Honda Accord", vairuojamas neblaivaus 36 metų vyro, partrenkė staiga į kelio važiuojamąją dalį išėjusią nenustatytos tapatybės apie 65 metų amžiaus moterį. Ji mirė įvykio vietoje.

Pasak policijos, vairuotojui nustatytas 1,32 promilių girtumas.

Tos pačios dienos vakarą Kaišiadorių rajone, Žąslių miestelyje, Vytauto gatvėje, automobilis "Mazda 323" partrenkė ir mirtinai sužalojo per gatvę ėjusią 17 metų merginą bei iš įvykio vietos nuvažiavo.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau avariją sukėlęs automobilis buvo surastas Stabintiškių kaime. Kaip įtariama, jį vairavęs neblaivus 40 metų vyras uždarytas į areštinę.

Vėlų vasario 17-sios vakarą Kretingoje, Vilniaus gatvėje, 21 metų vaikino vairuojamas automobilis "Mazda 121" lenkimo metu kliudė ta pačia kryptimi važiavusį automobilį ",Mercedes-Benz 200".

"Mazda 121" nuvažiavo nuo kelio bei atsitrenkė į stulpą ir į medį. Eismo įvykio metu žuvo automobilio šio automobilio vairuotojas ir sužalotas kartu važiavęs 26 metų vyras, kuris dėl pilvo sumušimo paguldytas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skaudžiausia avarija įvyko vasario 19-sios rytą Kauno rajone, kelio Kaunas-Šakiai 21-ame kilometre.

Automobilis "Opel Vectra" išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "BMW 318", kurį vairavo Šakių rajono policijos komisariato patrulis.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio "Opel Vectra" vairuotojas, kartu važiavę keleiviai 58 ir 41 vyrai bei sužaloti automobilio "Opel Vectra" keleiviai - 29 metų vyras ir 19 metų mergina.

Nukentėjo ir automobilio "BMW 318" vairuotojas.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų