• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bet kokia kaina bandydamas ištrūkti į laisvę, apleistas šuo įstrigo šešių colių (maždaug 15 cm) skersmens skylėje. Ją keturkojis išsigraužė pats tuomet, kai pasilinksminti su draugais nusprendęs šeimininkas gyvūną dviems dienoms paliko užrakintą be maisto, vandens, šviežio oro.

REKLAMA
REKLAMA

Rotveilerio mišrūnas vardu Bounce bandė ištrūkti panaudodamas ankštą vedinimo angą, tačiau ši tapo spąstais – gyvūnas užstrigo.

REKLAMA

Pastebėję beviltiškai užstrigusį šunį, kaimynai kreipėsi į gyvūnų gelbėtojus, kurie šunį išvadavo kartu su gaisrininkais. Inspektorius apžiūrėjęs butą buvo šokiruotas, mat kiekviename kambaryje buvo pilna išmatų, rašo „Mail Online“.

24 metų šuns savininkui Montgomery'iui Wanderai artimiausius penkerius metus buvo uždrausta laikyti gyvūnus teismo leidimo. Be to, jam skirta šimtas valandų viešųjų darbų bei liepta apmokėti 500 svarų sterlingų vertės išlaidas, patirtas gelbėjant gyvūną.

REKLAMA
REKLAMA

Prokuroras papasakojo, kad keturkojo savininkas paliko šunį dviem dienom be maisto, vandens ir šviežio oro, nes išvyko linksmintis su draugais. Pasak jo, tai – tyčinis aplaidumas.

„Tikiuosi, kad šis atvejis padės visuomenei suprasti, kad jokiomis aplinkybėmis negalima palikti gyvūnų vienų, nes jie nesugebės pasirūpinti savimi, – sakė inspektorius, padėjęs išvaduoti rotveilerio mišrūną. – Laimei, šis šuo buvo anksti pastebėtas, tačiau niekas nežino, kas būtų atsitikę, jei būtume atvykę vėliau.“

Išvaduotas Bounce jau turi kitą jį mylinčią šeimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų