REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reklama – nekenčiama, nežiūrima, bet vis tiek girdima, matoma ir keistai įtaigi... Liepos mėnesio IEVOJE – visos reklamos paslaptys ir atskleisti triukai. Ir ne tik tai...

REKLAMA
REKLAMA

Kaip visuomet žurnale rasite interviu su įdomiomis asmenybėmis. Straipsnyje „Nostalgiškos natos“ – pokalbis su garsiausiose Europos scenose optimistiškai „skrajojančiu olandu“, visoje Europoje žinomu lietuvių tenoru Edgaru Montvidu.

REKLAMA

Aukšta, liekna, graži...Kas? Žinoma, manekenė. Vos perlipusi trisdešimtmetį modelis Rūta Bartašiūtė pasakodama apie pirmuosius žingsnius pakylos link mini „anuos laikus“. Apie „anuos laikus“, kai Rūta tik skynėsi kelią link mados podiumų, ir apie dabartinį šios žavios moters gyvenimą, kai ji padeda kitoms priartėti prie savo svajonės, skaitykite straipsnyje „Podiumų takais“.

Išskirtinis interviu su krepšinio legenda Šarūnu Marčiulioniu – apie jo karjeros vingius ir požiūrį į gyvenimą. „Kai žmogus gyvenimo kartelę pakelia aukščiau už savo galimybes, ją labai sunku nuleisti. Aš nesistengiu jos pakelti tiek, kad negalėčiau įveikti aukščio...“.

REKLAMA
REKLAMA

Jei visą gyvenimą tikėjote, kad reklama – manipuliacijos būdas, dėl kurio net tarp ledynų gyvenantys žmonės patikės, kad jiems reikia šaldytuvo, skaitydami interviu su Lietuvos reklamos pionieriais – „VRS grupės“ generaliniu direktoriumi Jauniumi Rimtautu Atkočiūnu ir jo pavaduotoju bei agentūros kūrybiniu direktoriumi Gintaru Šepučiu, nusiteikite praplėsti akiratį. Sužinosite, kurlink judėsime toliau ir ne vieną kartą šyptelėsite klausantis pasakas primenančių, bet tikrų istorijų, kaip kūrėsi lietuviškos reklamos rinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Reklama yra nūdienė agresija. Ji yra visur ir veda iš proto...“ Žurnalistės Loretos Glebavičiūtės straipsnis „Nekenčiu reklamos“ – kaip visuomet informatyvus ir pagardintas sveikos ironijos doze.

Ar kada teko girdėti apie lietuvišką džinsą? Neabejotinai teks. Susipažinsite su dizainerės Aurelijos Šaltenytės kolekcija „Lithuanian denim“, kurią ji šių metų lapkritį pristatys Monte Karle.

Šio mėnesio IEVOS stiliaus rubrikoje – „Kabantys sodai“. Jau kelintus metus Paryžiaus parke rengiama sodų paroda „Jardin Jardin“ pristato augalų tendencijas. Šiemet terasas, balkonus, namus, jų vejas siūloma puošti ne gėlėmis, o...įvairiomis daržovėmis ir aromatiniais augalais. Jus sužavės nuostabios augalų kompozicijos ir idėjos jūsų namams.

REKLAMA

Kelionių rubrikoje – garsios fotomenininkės Vaivos Abromaitytės atostogos Rodo saloje. Būtent ten ji kviečia vykti visus, pasiilgusius naujų potyrių, peno kūnui ir sielai.

Tuo tarpu apie Toskaną, geidžiamiausią Italijos regioną, pasakos pats grasusis italų reklamos fotografas Oliviero Toscani.

Bet tai toli gražu ne viskas, ką rasite gegužės mėnesio IEVOJE. Kaip visuomet ji bus dosni fotosesijų, mados mugių, karščiausių grožio naujienų, vasaros šilumos ir spalvų. Naujausios madų tendencijos, podiumų nuotaikos ir labiausiai mados aistruolių geidžiamos naujienos, stilisto Kęstučio Rimdžiaus patarimai, kokie vėjai pūs plaukų spalvų ir šukuosenų madoje šį rudenį – visa tai rasite šio numerio IEVOJE.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų