REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su vaikinu tuomet draugavau jau pusmetį. Linksmai atšventę Valentino dieną kavinukėje, pratęsti nutarėme brangiausiojo namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Nesu patyrusi vyrų viliokė, bet ir nesu naivi šešiolikmetė, daugmaž žinau, kaip gundyti vyrą ir kaip nustebinti  per įsimylėjėlių dieną. Palikusi jį kambaryje, pati nulėkiau į jo viengungišką vonią ruoštis puoštis vilionėms.

REKLAMA

Žinoma, kokios gi vilionės be seksualių nėriniuotų apatinių. Įsispraudžiau į dailius naujus apatinius. Komplektėlis, ypač šilko apatiniai man labai tiko( liemenėlę pirkau vienu numeriu mažesnę, nes buvau skaičiusi žurnale, kad taip optiškai padidėja krūtinė).

Pasiryškinau lūpas, pasistaipiau prieš veidrodį vonioje, repetuodama viliotinį ir prieš išeidama šūktelėjau, kad mano Valentinas išjungtų šviesą). Tamsoje- romantiškiau ir laisviau jautiesi. Prietemoje link mylimojo skubėjau grakščiais žingsniais, įtraukusi pilvą, lyg gazelė, su apatiniais ir aukštakulniais jaučiausi lyg mergina iš žurnalo, žingsniuojanti podiumu.

REKLAMA
REKLAMA

Grakščiai apsisukau ant aukštakulnių ir net nepajutau, kaip slystelėjau, susvirduliavau ir griuvau. Suklykiau iš skausmo ir pašokau. Jutau, kaip tarsi adatos dūrė mano kūną.

Mylimasis įjungė šviesą ir prišoko prie manęs, atrodžiau turbūt apgailėtinai, pasirodo, griūdama užkliudžiau didžiulį jo kaktusą, kuris virsdamas mane skaudžiai subadė ir apdraskė mano naujuosius apatinius.

Apatiniai buvo vienoje vietoje pradriskę, nėriniuota medžiaga pilna kaktuso spyglių, kuriuos vėliau didžiąją dalį vakaro išrinkinėjome, koja prabrėžta, paraudusi,o krūtinė išsiveržusi lauk iš ankštos liemenėlės. Na, per minutę laiko iš pasitikinčios viliotojos tapau nuskriausta mergaitė apdraskytais apatiniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Burnojau drauge rinkdama iš apatinių spyglius, šaldydama skaudamą vietą ir klausydama mylimo žmogaus atsiprašymų ir postringavimų apie kaktusų naudą sugeriant neigiamą kompiuterių energiją. O man buvo gaila dėl nenusisekusio vakaro ir naujutėlaičių apdraskytų apatinių...



Vilioklė

Turi pikantišką istoriją – parašyk ją ir laimėk nuostabią fotosesiją, kurią tau dovanoja Vanile.lt.Profesionalūs Vanile.lt fotografai padovanos tau nuostabių akimirkų! Į fotosesiją galėsi pasikviesti draugus, galbūt, norėsi nusifotografuoti su savo vaikučiu arba mylimuoju, o gal visada svajojai apie profesionalią erotinę fotosesiją...?

Vanile.lt kartu su „Balsas.lt/S“ padės įgyvendinti savo svajones ir įsiamžinti nuostabiam fotoalbumui!

Istorijas siųsk el. paštu [email protected] iki liepos 24 dienos. Visos istorijos bus publikuojamos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų