REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Melas Gibsonas: sudeginsiu namus su tavimi ir tuo vaiku!

Buvusi Melo Gibsono mylimoji Oksana Grigorjeva padavė aktorių į teismą dėl grasinimų jai ir jos vaikui bei pareikalavo, kad aktoriui būtų uždrausta prie jų artintis.

REKLAMA
REKLAMA

M. Gibsonas žinomas dėl savo antisemitizmo ir nekontroliuojamos agresijos, tačiau iki šiol laikytas pakankamai geru ir religingu žmogumi. Tačiau šį sykį, regis, reikalas rimtas – moteris turi pokalbių, kurių metu jai grasinta, įrašus.

REKLAMA

Viename iš jų aktorius grasina sudeginti namą drauge su O.Grigorjeva ir jos dukra.

„Kaip tu galėjai elgtis kaip kekšė, kuomet aš buvau toks geras. Aš sudeginsiu tavo namą. Drauge su tavimi ir tuo vaiku. Bet pirmiausia aš tave ...“, - šaukė aktorius.

O. Grigorjeva nori paviešinti du pokalbius, ko iš paskutiniųjų stengiasi išvengti aktoriaus advokatai. Nepaisant spaudimo ir gausybės paliudijimų, jog M. Gibsonas - „švelnus ir malonus žmogus“, teismas pripažino, jog įrašai yra tikri ir uždraudė aktoriui artintis prie buvusios mylimosios.

Įrašų paviešinimas galėtų reikšti ir aktoriaus karjeros galą. Jei ilgametės žmonos ir gausios šeimos palikimas dėl jaunos meilužės buvo prastai įvertintas, kaip bus atsižvelgta į grasinimą mirtimi savo paties vaikui?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų