REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Frida Giannini strikes again. Ši frazė dar ilgai skambės jūsų mintyse po naujausios „Gucci“ kolekcijos peržiūros. Haute kostiumai, odiniai švarkai, sporto ir safari derinimas – visa tai šiemet išvydome ant Gucci podiumo.

REKLAMA
REKLAMA

Kai Frida Giannini pradėjo dirbti šiuose mados namuose, daugelis ja abejojo – galbūt dėl ryškaus „blizgančio“ stiliaus, kurį ji perteikdavo savo kuriamose kolekcijose, o galbūt dėl taip akcentuojamos Romos kultūros, iš kurios ji dažnai semdavosi įkvėpimo.

REKLAMA

Bėgant laikui keitėsi požiūris tiek į Fridą Giannini, tiek į pačius mados namus, todėl jau šiandien mes matome tobulai sustyguotą, vientisą ir itin savitą „Gucci“ vyrų linijos kolekciją.

Dangaus mėlio šilkiniai kostiumai, megztiniai, vilkimi ant nuogo kūno, ir taip sukuriantys lengvumo jausmą, odiniai švarkai, siaurėjančios kelnės, besibaigiančios ties kulkšnimi ir „jokių kojinių“ tendencija.

Visoje kolekcijoje dominuoja pastelinės dykumos spalvos, pristatyta ir laukinių elementų – gladiatorių batai, žaliaminės odos švarkas, šokoladinės spalvos safari kostiumas. Pristatytos klasikinės „Gucci“ rankinės, modernizuoti aviatorių stiliaus akiniai, jau minėti gladiatorių stiliaus batai, mokasinai ir tradiciniai odiniai „Gucci“ sneakers.

Vientisa, savita ir skirtingų šaltinių inspiruota mados namų „Gucci“ kolekcija, sukurta genialiosios Fridos Giannini. Bravo!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų