REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daug rūpesčių asmeniniame gyvenime pastaruoju metu turintis atlikėjas Mino visa galva pasinėrė į naują veiklą. Šią vasarą jis ketina paskirti vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Apie savo asmeninį gyvenimą ir jo pokyčius Mino pasakoja nenoriai. “Savo žaizdas kaip sužeistas šuo turiu išsilaižyti pats, o greičiau tai įveikti gali padėti tik daug veiklos. Tad vietoj planuotos poilsio vasaros būsiu dar labiau užsiėmęs", - sakė Mino. Rudenį atlikėjas planuoja išleisti naują kompaktinę plokštelę, skirtą vaikų auditorijai, tai būtų drauge su vaikais įrašytos senos ir dar negirdėtos Mino dainos.

REKLAMA

Atlikėjo teigimu, į jį kreipėsi nemažai tėvų norėdami, kad jų atžala dainuotų drauge su Mino, tad, pasak dainų autoriaus, teks daryti “tam tikrą atranką". Daugiausia vaikų nori drauge dainuoti populiariąją “Mergaitė, kuri kvepia braškėm".

“Tačiau turiu ir daugiau vaikams patiksiančių dainų. Jaunosios auditorijos laukia labai graži daina apie mergaitę ir jos batukus bei nepaprastai simpatiška “Šuniška dainelė" apie tai, kaip šuniukas svajoja būti mylimas ir mylėti savo gerus šeimininkus. Tad ši vasara bus skirta kurti dainas vaikams, įrašinėti jas drauge su jaunąja karta. Sunkų gyvenimo periodą galbūt man padės išgyventi sunkus darbas", - vylėsi Mino.

Parengta pagal dienraštį "Vakaro žinios"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų