REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Atominiai interesai“. Keičiasi valdžios, bėga metai, gimsta ir miršta energetiniai „liūtai“, o Lietuvoje vis dar vyksta mūšis, kas pasipelnys iš naujos atominės elektrinės. Tačiau viena aišku – tai tikrai nebus paprasti elektros energijos vartotojai. Lietuvos energetinės nepriklausomybės aušra, kurią, uždarius Ignalinos atominę elektrinę išdidžiai paskelbė prezidentė Dalia Grybauskaitė, kol kas švyti tik trečdaliu išaugusiomis sąskaitomis vartotojams.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „7 dienos“ ragina skambinti pavojaus varpais. Nors oficialiai skelbiama, kad sergamumas hospitalinėmis infekcijomis Lietuvoje atitinka sergamumo Europos Sąjungoje vidurkius, tikroji padėtis slepiama. Higienos institutas liūliuoja šalį, platindamas informaciją, kuri visiškai neatspindi tikrosios padėties. Apie tai skaitykite straipsnyje „Hospitalinė infekcija“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite Valiaus Imbraso straipsnį „Senojo miesto architektai“ įtariami dokumentų klastojimu“. Vilniaus įmonės „Senojo miesto architektai“ darbuotojams Dariui Bagdonavičiui, Irenai Kliobavičiūtei ir Dianai Sabaliauskienei gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 3 metų, jei bus įrodyta, kad jie padirbinėjo dokumentus. „Nepasirašai – nereikia. Apsieisim be tavęs...“ Vienoje pusėje – žmogus, nenorintis likti įžūliai apkvailintas, kitoje – didžiulė bendrovė ir gudragalviai juristai.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės interviu“ skaitykite žurnalisto Justino Argusto straipsnį „Rubikonai“ yra įveikiami, reikia tik noro“. „Balsas.lt savaitė“ kalbina Nepriklausomybės akto signatarą Naconalinės dujų, elektros ir šilumos vartotojų gynimo lygos prezidentą Kęstutį Grinių. Pagaliau vartotojai pradėjo plačiau domėtis savo teisėmis ir jomis naudotis. Žmonės nebenori būti kvailių vietoje ir mokėti už tai, už ką neturėtų. Jie atsigauna ir pradeda ieškoti teisybės. Kaip jiems tai pavyksta, skaitykite rubrikoje „Savaitės interviu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Pinigų skonis“ pasakoja apie „Bacardi“ romo atsiradimo istoriją. „Degantis ir ugninis vanduo“ – taip XIX amžiuje buvo vadinamas romas. Dabartinis romas visiškai skiriasi nuo savo pirmtako. Ir tai jau atskira legenda.

„Spindinčiame gyvenime“  - interviu su Juliumi Žalakevičiumi, kuris turėjo būti mokslininkas, tačiau išgąsdinęs tėvus tapo aktoriumi.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų