REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Agentas 007 naujoje Stiego Larssono bestselerio ekranizacijoje

Naujausia perkamiausių knygų viršūnes Lietuvoje ir užsienyje užkariavusio Stiego Larssono bestselerio „Mergina su drakono tatuiruote“ („The Girl with the Dragon Tattoo“) ekranizacija patikėta Davidui Fincheriui („Kovos klubas“, „Zodiakas“, „Keista Bendžamino Batono istorija“).

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu režisierius vykdo aktorių į pagrindinius vaidmenis atranką. Pranešama, kad žurnalisto ir leidėjo Mikaelio Bliumkvisto vaidmuo gali būti patikėtas šių dienų Džeimsui Bondui Danieliui Creigui. Su juo vykdomos aktyvios derybos.

REKLAMA

Tačiau tai ne vienintelė Stiego Larssono bestselerio „Mergina su drakono tatuiruote“ ekranizacija – puikiai žiūrovų bei kino kritikų įvertintą mistinį trilerį pristatė Danijoje gimęs režisierius Nielsas Ardenas Oplevas. Filmas bus rodomas ir Lietuvoje.

Harieta Vanger dingo kaip į vandenį prieš 40 metų. Jos senelis Henrikas lyg šiol įsitikinęs, kad Harietą nužudė kažkas iš jų giminės – tą lemtingą dieną visi buvo susirinkę į atokioje saloje pastatytą įspūdingą Vangerių šeimos vasarnamį. Įtarti galima daugelį iš tarpusavyje kovojančio įtakingo klano, bet įrodymų nėra... Išskyrus kasmet per gimtadienį senoliui paštu atkeliaujančią dovaną – džiovintų gėlių puokštę, lygiai tokią pat, kokią jam gyva būdama dovanodavo anūkė Harieta.

REKLAMA
REKLAMA

Jausdamas kasdien artėjantį gyvenimo saulėlydį, Henrikas Vangeris nusprendžia darsyk pabandyti įminti neįmenamą mįslę. Tyrimui atlikti pasamdomas žurnalistas, reputaciją praradęs „Millenium“ leidėjas Mikaelis Bliumkvistas bei Lisabet Salander, smarki ir nepritampanti prie visuomenės, bet ypač protinga kompiuterių įsilaužėlė, kuri specializuojasi asmenybių tyrimuose.

„Merginoje su drakono tatuiruote“ rasite visko – žmogžudystę, šeimos sagą, meilės istoriją, finansinę intrigą, trilerio įtampą... Aišku tik viena: geriau nestoti skersai kelio merginai su drakono tatuiruote... Lietuvos kino teatruose nuo rugpjūčio 20 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų