REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tokios energijos ir tokių emocijų seniai nebuvo LNK Didžiojoje studijoje.

Rekordinis 33 721 žiūrovų balsas ir aukščiausi komisijos balai. Pirmoji vieta ir 40 tūkstančių litų prizas. Griaudėjant fejerverkams LNK televizijos studijoje šokių kolektyvo „Alemanda“ šokėjai braukė ašaras. O ašaras keitė džiaugsmo šūksniai. LNK talentų konkursas „2 minutės šlovės“ baigės vilniečių šokėjų triumfu.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes geriausi“, „Mes – jėga“, „Mes nugalėjom“, - gerą pusvalandį po šou vis dar skandavo šokėjai.

REKLAMA

Vos prieš penkerius metus įkurta „Alemanda“ , vadovaujama buvusios „Žuvėdros“ šokėjos Živilės Kučauskienės, dar kartą įrodė, kad sportiniai šokiai Lietuvoje neįtikėtinai populiarūs.

„Šiam projektui rengėmės visus pusę metų. Prieš superfinalą – net du kartus per dieną po tris keturias valandas“, - prisipažino šokėjų trenerė. „Alemanda“ prisipažino, kad nesitikėjo tokios šlovės. Todėl dar nežino, kur išleis laimėtą keturiasdešimt tūkstančių litų prizą.

REKLAMA
REKLAMA

Antrojoje projekto vieptoje liko ir vos per 283 balsus atsiliko šokių grupė „Double one“. Šokėjams atiteko poilsis SPA centre. Trečiąja vieta ir skrydžiu oro balionu buvo apdovanotas lanksčiausias pasaulyje žmogus, Kiros Hadgu iš Etiopijos.

Savo simpatijas išreiškė ir „2 minučių šlovės“ komisijos nariai. Algis Ramanauskas savo draugystės apyrankę užrišo dambreliu – mažiausiu pasaulyje instrumentu - grojančiam Egidijui Daruliui. Violeta Tarasovienė savo simpatijas atidavė mažajai cirko artistei Monikutei, Inga Norkutė – šokėjams „Double one“, o Vitalijus Cololo – lanksčiajam Kiros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portalo „Delfi“ skaitytojų prizas atiteko Egidijui Daruliui, jo grojimas dambreliu buvo įvertintas kaip geriausias projekto pasirodymas.

Iš viso projekto „2 minutės šlovės“ superfinalo metu sulaukta rekordinio skaičiaus – net 178 084 skambučių.  Komisijos nariai visus superfinalo dalyvius vertino dešimtukais, todėl galutinis žodis buvo žiūrovų rankose.

Vienuolika superfinalo dalyvių buvo atrinkti iš tūkstančių talentų. Iš viso buvo parodyta 20 laidų, jose sudalyvavo 120 talentingų žmonių, kurie turėjo pereiti 9 atrankas, 6 pusfinalius, 2 finalus ir 1 finalą.

LNK talentų šou pusę metų buvo viena populiariausių televizijos laidų Lietuvoje.

Projekto vedėjas Vytenis Pauliukaitis superfinale paskelbė naują atranką į rudeninį „2 minutės šlovės“ sezoną. Registruotis galima www.lnk.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų