• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos futbolo žvaigždei Davidui Beckhamui (Deividui Bekemui) ir jo žmonai Victoriai (Viktorijai) niekaip nepavyksta išsirinkti namo būsimame jų gyvenamajame mieste Los Andžele, sekmadienį pranešė laikraštis "The Los Angeles Times".

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia problemų kelia tai, kad naujasis Los Andželo futbolo klubo "Galaxy" žaidėjas nenori namo, kurį reikėtų pertvarkyti atsižvelgiant į jo poreikius, teigė laikraštis, apklausęs nekilnojamojo turto agentus.

REKLAMA

Be to, D. Beckhamas norėtų įsigyti namą už mažiau negu 20 mln. dolerių, nors jo penkerių metų kontrakto su "Galaxy" vertė siekia net 250 mln. dolerių, pridūrė laikraštis.

V. Beckhamas ir jo žmona Victoria, buvusi merginų grupės "Spice Girls" narė, taip pat pageidauja, kad jų namas nebūtų matomas nuo gatvės.

Dabartinei D. Beckhamo komandai - Madrido "Real" - šeštadienį namuose lygiosiomis sužaidus su "Real Betis", pora skubiai grįžo į Europą, bet netrukus jie vėl pratęs namo paieškas, laikraščiui sakė vienas agentas.

REKLAMA
REKLAMA

Beckhamų nekilnojamojo turto agentas Barry Peele`as (Baris Pilas) kalbėtis su laikraščiu atsisakė, teigdamas, kad pasirašė "ilgą konfidencialumo susitarimą".

"The Los Angeles Times" teigimu, pora jau apžiūrėjo daugiau kaip 20 namų.

Gruodžio mėnesį vidutinė namų pardavimo kaina Beverli Hilse buvo 1,4 mln. dolerių, o pakrantės anklave Malibu - 1,2 mln. dolerių, rodo nekilnojamojo turto kainų stebėjimo kompanija "Dataquick".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų