• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aršiausias Garliavos minios aktyvistas vilnietis Marius Kuprevičius, kuris įspėtas policijos pareigūnų nebeatvyksta prie Venckų ir Kedžių namų, užuovėją rado Seime. Jis, pasirodo, patarinėja, kas turėtų vadovauti Generalinei prokuratūrai. Konservatorių frakcijos nariai nuolankiai lingavo galvą klausydamiesi audringais gestais palydimų M.Kuprevičiaus išvedžiojimų, rašo "Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

Kauno rajono policijos komisariato viršininko Romo Oželio patvirtinimu, M. Kuprevičiui surašyti du administracinės teisės pažeidimo protokolai, vienas - dėl savavaldžiavimo, kitas - dėl nedidelio chuliganizmo. Anksčiau šis asmuo taip pat buvo žinomas policijai.

REKLAMA

Portalas delfi.lt rašo, jog anksčiau ne kartą administracine tvarka baustas 29 metų vyras yra teistas du kartus – kartą savo dviems aukoms jis net grasino peiliu su iššokančia geležte.

Žurnalistų paklaustas, ką veikė Seime, M. Kuprevičius atsakė, jog bendravo su keturiais parlamentarais. "Jų pavardžių jums neminėsiu. Jie klausė, ką aš manau apie Akmenės prokurorą Darių Valį, ar šis žmogus galėtų vadovauti Generalinei prokuratūrai. Atsakiau teigiamai, nes jo bijo ir konservatoriai, ir „tvarkiečiai“, ir socialdemokratai" - sakė prieštaringai vertinamas Garliavos apsiausties dalyvis.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt primena, jog D.Grybauskaitės pasiūlytas kandidatas į generalinius prokurorus Darius Valys mano, kad Garliavos įvykiai sudavė stiprų smūgį valstybės teisinei raidai.

"Manau, kad nuvykčiau į Garliavą, bendraučiau su ten susirinkusiais žmonėmis, jiems paaiškinčiau pasekmes, kurias gali sukelti tokie susibūrimai, priminčiau ir mergaitės interesus (...)", - atsakydamas į parlamentarų klausimus iš Seimo tribūnos yra sakęs D. Valys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų