• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį popiet VSAT Pagėgių rinktinės Bardinų užkardos pasieniečiai ties Pagėgių savivaldybės Šereitlaukio kaimu užfiksavo nuo Rusijos kranto Nemunu gumine valtimi su varikliu plaukiančius keturis asmenis.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos krante buvusių patrulių akivaizdoje iš pažiūros neblaivi ketveriukė priplaukė prie upės farvaterį žyminčio plūduro ir pamėgino nuplėšti jo švyturį.

REKLAMA

Netrukus chuliganų valtis priplaukė prie Rusijos kranto. Iš jos išlipo vienas žmogus, kurį netrukus sulaikė Rusijos pasieniečiai, operatyviai gavę informaciją iš kolegų Lietuvoje.

Tačiau valtis vėl išplaukė, pasieniečiai užfiksavo, kad pažeidėjai neteisėtai įplaukė į Lietuvos teritoriją ir dideliu greičiu artėjo kranto link.

Po serijos perspėjimų pasieniečių ekipažas priplaukė prie pat pažeidėjų, ir pareigūnas iš pistoleto penkis kartus šovė į valties variklį ir jos galinę dalį.

REKLAMA
REKLAMA

VSAT pareigūno šūviai suvarpė vieną galinę valties oro sekciją bei jos variklį. Vanduo per galą pradėjo veržtis į valties vidų. Joje buvę pažeidėjai išsigando, šoko į vandenį ir iš visų jėgų pradėjo kapanotis Rusijos kranto link.

Pažeidėjus suėmė Rusijos pareigūnai.

Apie tai žiūrėkite LNK žinių videoreportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų