REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šunys avino ženklui

Šiam ženklui priklausantys šunys − išskirtiniai peš­tukai. Dažnai jų elgesys yra nenuspėjamas, jie elgiasi impulsyviai, tačiau tai nereiškia, kad yra pikti ar paniurę. Greičiau juos galima vadinti tikrais išdaigininkais ir narsuoliais, teikiančiais nuolatinį optimizmą.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas  –  pirmasis Zodiako ženklas, todėl siejamas su vaikyste. „Aviniškiems“ šunims patinka vaikai, todėl juos galite drąsiai palikti vietoj auklės: jie globos ir gins savo šeimininkus. Tokio charakterio šunų veislių išties yra nemažai, tačiau galima keletą ir išskirti.

Faraonų šuo (angl. Pharaoh Hound). Kaip ir Avino ženklas, šie šunys visuomet veržiasi būti pirmieji, yra fiziškai stiprūs ir kartu gracingi. Beje, tai viena pirmųjų naminių šunų veislių. Faraonų šuo protingas ir draugiškas, o apimtas džiaugsmo jis sugeba ... parausti!

REKLAMA

Buldogai. Šie šunys taip pat geba rausti. Buldogai visuomet pakelia nuotaiką savo nenustygstamu charakteriu ir krečiamomis išdaigomis. Kaip ir kiti Avino ženklo šunys, jie pasižymi tvirtu kūnu ir ištverme. Už supratimą ir meilę buldogai atsilygins tvirta draugyste ir prisirišimu, netgi paaukos gyvybę gindami bet kurį savo šeimos narį.

Bulterjerai. Juos galima drąsiai vadinti vaikų auklėmis, nes vaikus šie šunys ne tik apgins, pralinksmins, bet ir  niekam neleis jų nuskriausti. Aršūs bulterjerai būna su kitais šunimis, o su žmonėmis jie elgiasi itin švelniai. Smalsumas, aktyvumas, besąlygiškas prisirišimas – šios savybės neatsiejamos nuo Avino ženklo.

Laikos. Labai artima Avino ženklui veislė. Visada linksmos, labai veržlios ir audringo temperamento, kai prarandamas bet koks saikas. Tiesa, laikos nevengia peštynių su kitais šunimis. Be to, nepasitiki svetimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų