REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis Kauno „Žalgirio“ krepšininkas, pirmasis Lietuvos krepšinio legionierius, 38metis estas Gertas Kullamäe – būtent šio žmogaus balsu ištartas žodis „masėms“ dešimt savaičių kaitino aistras visiems radijo žaidimo „Paslaptingieji Radiocentro balsai“ dalyviams.

REKLAMA
REKLAMA

Teisingai įvardyti šį paskutinįjį neįspėtą žaidimo balsą gegužės 26 dieną pavyko „Radiocentro“ klausytojui Antanui Česnulevičiui. 24 metų vilnietis, Vilniaus universitete medicinos mokslus bebaigiantis studentas, laimėjo pagrindinį žaidimo prizą – 22 950 litų.

REKLAMA

Žaidimo „Paslaptingieji Radiocentro balsai“ esmė buvo teisingai įvardyti visus tris garsius žmones, kurių balsais pasakyti žodžiai sudarė vientisą frazę.

Pirmasis frazės balsas buvo populiarios dainininkės Rositos Čivilytės. Ji sakė žodį „Radiocentras“ ir buvo teisingai įspėta jau pačią pirmąją žaidimo dieną, kovo 15-ąją. Už tai penkių tūkstančių litų premiją laimėjo vilnietė Karolina Budraitienė. Apie žaidimą sužinojusi Rosita Čivilytė reagavo džiaugsmingai: „Geras! Super, aš labai džiaugiuosi, kad radijo imtuvuose skamba mano balsas!" bei juokais pridūrė, kad šiaip savo balsą vertina ne mažiau kaip milijonu litų.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis balsas priklausė Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininkui Zenonui Vaigauskui. Jo sakomą žodį „muzika“ penktąją žaidimo dieną teisingai atspėjo „Radiocentro“ klausytojas Ramūnas Talutis iš Kauno. Toks spėjimas jam uždirbo dešimt tūkstančių litų. Pats Zenonas Vaigauskas, apie savo balso dalyvavimą radijo žaidime sužinojęs iš dukros, sakė tik po keleto pasiklausymų galėjęs atpažinti, kad tai būtent jis taria žodį „muzika“.

Galiausiai įspėto Gerto Kullamäe balsą žaidimo rengėjams įsirašyti pavyko dar vasario pabaigoje. Tuomet estų sportininkas lankėsi Vilniuje kaip Tartu “Rock" krepšinio komandos treneris, o jo treniruojamas klubas žaidė ir pralaimėjo Baltijos krepšinio lygos rungtynes “Lietuvos ryto" komandai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į Lietuvos sporto istoriją Gertas Kullamäe įėjo prieš daugiau nei penkiolika metų kaip pirmasis lietuviško krepšinio klubo žaidėjas užsienietis. Žaisdamas už Kauno “Žalgirį", jis net buvo tapęs LKL čempionu. Maždaug tuo pat metu populiarios TV laidos „Radioshow“ rengėjai sukūrė ir į ekraną paleido jo pavarde pavadintą personažą-lėlę.

Per ilgiau nei du mėnesius trukusį radijo žaidimą dalyvauti jame registravosi daugiau nei 32 tūkstančiai dalyvių. Savo spėjimus eteryje išsakė arti penkių šimtų žaidėjų. Po neilgos pertraukos radijo stotis „Radiocentras“ ketina surengti žaidimą „Paslaptingieji Radiocentro balsai 2".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų