REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį populiariojo LNK projekto „Žvaigždžių duetai“  finale įsimylėjėlių pora - Ona Kolobovaitė ir Marius Jampolskis - susitiks vienoje scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Ona Kolobovaitė ne kartą mylimąjį stebėjo „Žvaigždžių duetų“ studijoje tarp žiūrovų, pasirinkusi tokią vietą, kurioje nefilmuoja televizijos kameros. Tačiau šįkart Ona pasiryžo žengti ant pačios scenos.

REKLAMA

Aktorius, „Žvaigždžių duetų“ lyderis Marius Jampolskis su partnere Irūna kovos dėl projekto nugalėtojų vardo. O jam belaukiant rezultatų, pačioje projekto kulminacijoje, „Žvaigždžių duetų“ scenoje debiutuos naujas duetas – jo mylimoji, vienas geriausių jaunųjų sopranų Lietuvoje, dainininkė Ona Kolobovaitė ir „Žvaigždžių duetų 3“ finalininkas, verslininkas Edmundas Štengeris - Mundis. Jiedu atliks vieną gražiausių pasaulio istorijoje dainų, itin sudėtingą Freddie Mercury ir Montserrat Caballé sudainuotą „Barseloną“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl geriausiųjų vardo „Žvaigždžių duetų“ finale susikaus keturi stipriausi duetai – žurnalistės Akvilės Kavaliauskaitės ir Donato Montvydo , humoristo Vitalijaus Cololo ir Natalijos Zvonkės,  estrados legendos Onos Valiukevičiūtės dukters Giedrės Balutytės ir Viliaus Tarasovo bei aktoriaus Marius Jampolskio ir Irūnos Puzaraitės.

Po penkių mėnesių pagaliau paaiškės, kam atiteks ketvirtojo šou sezono laurai.  Prizinių vietų laimėtojams atiteks stilizuoti auksinis, sidabrinis ir bronzinis mikrofonai, sukurti juvelyro Sauliaus Griniaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Finalo metu bus sumuojami žiūrovų balsai ir komisijos balai. Finalas vyks tiesiogiai iš „Forum Palace“ rūmų.

Finale „Žvaigždžių duetus“ sveikins Merūno ir Rositos Čivilytės, Aistės Pilvelytės ir Giedriaus Leškevičiaus bei Ingos Valinskienės ir Andriaus Butkaus duetai.

Tradiciškai projekto finale uždainuos ir „Žvaigždžių duetų“ komisija – Inga Valinskienė, Vytenis Pauliukaitis, Kristina Kazlauskaitė ir Vytautas Juozapaitis.

„Žvaigždžių duetų“ finalas – šeštadienį,19 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų