REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mantas Petruškevičius – vienas iš nedaugelio žmonių, kurį kalbinti galima nors ir kiekvieną savaitę. Gal jis ne visuomet likęs duoti interviu, bet visada turės ką papasakoti.

REKLAMA
REKLAMA

Nors iš eterio dingo jo vedama „Mados reido“ laida,  Mantas į tai numoja ranka. Atsirado daugiau laiko ir galimybę bendrauti tik su tais žmonėmis, kurie artimi širdžiai.  Rudenį kaunietis savo gerbėjams ruošia staigmeną – knygynų lentynose pasirodys jo biografinė knyga.

REKLAMA

Nors stilistui tik 26 metai, Mantas turi ką papasakoti ir į viską žvelgia su humoru. Stilistas neabejoja -  žurnalistai jį mėgsta kalbinti dėl to, kad žino, jog jų straipsnyje netrūks sparnuotų frazių. “Esu drąsus, nebijau kalbėti įvairiausiomis temomis. Mano gyvenimas itin įdomus, nes esu išskirtinė asmenybė, bendrauju su intelektualiais, daug pasiekusiais žmonėmis. Jei jau kažkam kilo noras aprašyti mano gyvenimą, vadinasi, tikrai atsiras tokių, kuriems bus įdomu apie tai paskaityti. Knygos sėkme net neabejoju", – žurnalui “Privatu!" atviravo M. Petruškevičius.

Kol kas jis yra jauniausia Lietuvos garsenybė, apie kurią rašoma biografija. Tačiau Mantas tuo tik džiaugiasi: vadinasi, įeis į Lietuvos istoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų