REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Automobilių stovėjimo aikštelė virs futbolo stadionu

Per Lietuvą keliaujantis futbolo furgonas su keturiomis aikštelėmis Kauno stotele pasirinko prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“. Šis Lietuvos futbolo federacijos projektas geriau žinomas “Spirdalo" arba “Gatvės futbolo 3x3" pavadinimu. Visą sekmadienį, gegužės 30 dieną prekybos centro lankytojai galės dalyvauti linksmybių, atrakcijų ir smagios muzikos kupiname turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

Keturios futbolo aikštės įsikurs automobilių stovėjimo aikštelėje. Gatvės futbolo varžybų metu vyks ir įvairūs konkursai renginio žiūrovams.

REKLAMA

Registracija į gatvės futbolo turnyrą svetainėje www.eziospirdalas.lt prasidėjo gegužės 17 d., tačiau renginio organizatoriai sako, kad jei iki gegužės 30 dienos nebus surinktos planuojamos 64 komandos, užsiregistruoti bus galima ir renginio dieną.

Lietuvos futbolo federacijos masinių futbolo projektų koordinatorius Vaidotas Rastenis džiaugiasi prekybos ir laisvalaikio centro parodyta iniciatyva ir susidomėjimu gatvės futbolu.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai žada ne tik smagią nuotaiką, bet ir puikius rėmėjų įsteigtus prizus. „Turnyro nugalėtojai, kurie paaiškės birželio 6 d. Vilniuje, kartu su Lietuvos nacionaline futbolo rinktine skris į Europos futbolo čempionato atrankos rungtynes Čekija – Lietuva“, – sakė V. Rastenis.

Turnyro  pirmos, antros ir trečios vietos nugalėtojai bus apdovanoti sporto prekių parduotuvės „Hummel“ dovanų čekiais, o keturios geriausios komandos gaus teisę Vilniuje varžytis dėl pagrindinio prizo.  Nuskriausti neliks ir renginio žiūrovai bei sirgaliai – jie galės išbandyti jėgas kamuolio valdymo konkursuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gatvės futbolo tradicija gyvuoja jau trečiąją vasarą. Turnyras yra 2004 metais prasidėjusios vaikų užimtumo programos „Sugrąžinkime vaikus į stadionus“ dalis. Šioje programoje, vienijančioje 10 skirtingų projektų, kasmet dalyvauja apie 20 tūkst. vaikų ir suaugusiųjų.

Norintiems registruotis renginio organizatoriai primena, kad turnyre gali dalyvauti visi, sulaukę 16 metų vaikinai ir vyrai, merginos ir moterys. Komandoje privalo būti bent vienas žaidėjas, jaunesnis nei 18 metų. Komandą turi sudaryti 4 žaidėjai (3 ir 1 atsarginis).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų