• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau vasariškomis nuotaikomis gyvenantys klaipėdiečiai neturi jokių šansų penktadienio vakarą praleisti namuose, nes „Dr.Who“ išmes „Ibiza Dream Party“ kortą. Vakarėlio dalyviai ne tik mėgausis kaitinančia atmosfera, bet ir pasitikrins, ar yra gimę po laiminga žvaigžde loterijoje dėl kelialapio į Viduržemio jūros skalaujamą klubinėtojų rojų.

REKLAMA
REKLAMA

Atostogų metui dedikuotas renginys penktadienį klubą transformuos į erdvę, kurioje svajonės pildosi tarsi spragtelėjus pirštais. Vieną iš bilietą įsigijusių vakarėlio dalyvių „Dr.Who“ net septynioms dienoms „deleguos“ į fantastiškais klubais ir paplūdimiais garsėjančią salą. „Lėktuvo bilietai, viešbutis Ibizoje, širdį dainuoti verčiantis oras ir nuotykiai – viskas įskaičiuota“, – vardino kažkuriam laimingajam atiteksiančias gėrybes „Ibiza Dream Party“ organizatoriai.

REKLAMA

Visgi prieš svarstant, ko derėtų nepamiršti kraunantis lagaminus, po „Dr.Who“ skliautais dar teks patirti visą smagybių spektrą: penktadienio publiką kaitins pašėlę šokėjai, šturmuosiantys ne tik sceną, bet ir išmėginsiantys barų tvirtumą, iš aukštybių klube žirs sniegas ir gėlių žiedlapiai, veiks tapybos ant kūno „studija“, o nakties desertui bus patiekta ledų. Visą veiksmą karščiausiais ritmais apipins klubo rezidentas DJ 2sys.

REKLAMA
REKLAMA

„Dream Party“  kokybės ženklu pažymėti vakarėliai klube „Dr.Who“ turėtų tapti tradicija. Pirmasis skliautus sudrebino kovo mėnesį pakvietęs pažinti Amerikos platybes ir grožybes.

Ant „Dr.Who“ klubo denio – projektas „90s live“

Šiltų vėjų glostomas uostamiestis šeštadienį visus kviečia į „Klaipėdos laivų paradą“. Jame suplazdės ir „Dr.Who“ kruizinio linksmybių lainerio burės, kurias iškelti padės vokalistas Jurgis Brūzga bei jo muzikuojantys jungos.

Projektas „90s live“ metų pradžioje buvo audringai sutiktas klubo publikos. Šį šeštadienį jis vėl paragins leistis į pašėlusį ir šiek tiek nostalgišką naktinį pasiplaukiojimą po muzikiniu atžvilgiu išties spalvingus praėjusio amžiaus paskutiniojo dešimtmečio vandenis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„90s live“ yra gyvos muzikos projektų ciklo „Rootslive Disco“ dalis. Jo sumanytojai ir įgyvendintojai siekia atiduoti duoklę klubinės muzikos istorijai, supažindinti publiką su gyvai atliekamais „šakninių“ klubinės muzikos stilių kūriniais, grupėmis ir atlikėjais. Paskutinysis praėjusio amžiaus dešimtmetis labai skiriasi nuo „disco“ eros klubinės muzikos. Jame vyrauja elektroninių instrumentų, programuotų būgnų, sintezuotų garsų elementai, ritmai – trankesni, o melodijų linijos – agresyvesnės.

„Dr.Who“ denį drebins „Technotronic“, MC Hammer, „East 17“ Haddaway, „2 Unlimited“, „Culture Beat“, „Reel 2 Real“ ir kitų garbintų stabukų hitai.

REKLAMA

Vakarėlio šturmanui J.Brūzgai „Dr.Who“ denį įkaitinti padės patyrusi įgula: Vytis Smolskas, klavišiniais grojantis grupėje „Pieno lazeriai“, Dariušas Loznikovas, gospelų choro „Sounds in G“ bosininkas, gitaros partijas atliks Vytas Rasimavičius, grupių „Saulės kliošas“ ir „Messiah Goes Mad Orchestra“ bendražygis, o elektroniniais būgnais gros „Inculto“ narys Jonas Narbutas.

„Daugiau nei valandą truksiantis koncertas tikrai pamalonins tuos, kurie su ilgesiu prisimena savo „žalios“ jaunystės diskotekas, o jeigu jose neskambėjo aukščiau paminėtų atlikėjų ir grupių melodijos – puiki proga mūsų kruize praplėsti savo muzikinius horizontus“, – merkė akį lainerio kapitonas „Dr.Who“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų