REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valdančioji koalicija žada netrukus padidėti, bet opozicinės frakcijos tokius užmojus vadina politiniu burbuliavimu. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) lyderis, premjeras Andrius Kubilius pirmadienį po susitikimo su koalicijos partneriais pareiškė matąs realių plėtros galimybių, kurios turėtų būti įgyvendintos per artimiausias savaites, rašo "Lietuvos žinios".

REKLAMA
REKLAMA

A. Kubilius nenori įvardinti, su kuo deramasi dėl paramos, o Seimo opozicijos atstovai neigia be kokias derybas su valdančiaisiais ir vadina jas politiniu burbuliavimu. Premjero A. Kubiliaus nuomone, pagrindinės nuostatos, kurias koalicija ir Vyriausybė stengiasi įgyvendinti stabilizuodama šalies ekonomiką ir valydama kraštą "nuo įvairių įtakos tinklų" gali būti patrauklios tiek įvairioms frakcijoms, tiek atskiriems Seimo nariams.

"Rezultatus pamatysime per artimiausias kelias savaites", - pirmadienį žadėjo A. Kubilius. Liberalų ir centro sąjungos pirmininko Gintauto Babravičiaus tvirtinimu, dėl koalicijos išplėtimo "esama įvairiausių siūlymų ir pasiūlymų" - esą deramasi "su eile Seimo narių".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų