REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 15 dieną viename populiariausių sostinės klubų „Woo“ rengiamas vakarėlis leis išlaisvinti kiekvieno mūsų laukinę prigimtį ir, skambant žinomų atlikėjų Vaiperio, Genio ir Emylio generuojamiems ritmams, nevaržomai šėlti iki paryčių.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlis provokuojančiu pavadinimu „Call me animal“ turi ir kitą tikslą - ne tik atsipalaiduoti, bet ir atkreipti jaunimo dėmesį į opią, tačiau didelės dalies visuomenės vis dar retai dėmesio susilaukiančią problemą – beglobius gyvūnus. Vakarėlio organizatoriai nusprendė, jog metas imtis ne tik kalbų, bet ir darbų, tad visos vakarėlio metu už įėjimą surinktos lėšos bus skirtos beglobiais gyvūnais besirūpinančiai organizacijai „SOS gyvūnai“ – už jas prieglaudoje bus įrengta moderni ventiliacinė sistema, padėsianti apsaugoti daugelį gyvūnų nuo infekcijų, ligų bei palaikyti tinkamą higieną.

REKLAMA

Galimybę prisidėti prie gyvūnėlių gerovės turės ir kiekvienas vakarėlio dalyvis, pats panoręs paaukoti  į dėžę „Katę“, kuri dėkinga priims visas taip trūkstamas priemones bei maistą.

Aprangos kodas – gyvūnų kaukės bei kostiumai, dėmėm ir dryžiais išmarginti kūnai bei etniniai papuošalai.

Jau šį šeštadienį klube WOO – laukinio šėlsmo naktis su Vaiper, Geniu ir Emyliu. Dalyvauk, juk tikslas kilnus – padėti beglobiams gyvūnams. Juk aš ir tu – vieno kraujo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų