REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasiblaškydami nuo įtemptų ir nervingų „Giro d'Italia“ lenktynių starto Olandijoje (prologas, 2 etapas, 3 etapas), prisiminkime praėjusį penktadienį įvykusią „Giro d'Italia 2010“ lenktynių dalyvių (komandų) pristatymo ceremoniją, kurią prancūzų sporto aistruoliai apibūdino kaip patrauklią ir net... jaudinančią.

REKLAMA
REKLAMA

Kuo patrauklią?

Iškilmingą renginį vedė dvi žavios tamsiaplaukės – olandų/ispanų kilmės aktorė Yolanthe Cabau ir jai asistavusi oficialiuoju „Giro“ lenktynių balsu tituluota kita dailiosios lyties atstovė, Barbara Pedrotti.

REKLAMA

Kodėl jaudinančią?

Todėl, kad lenktynių organizatoriai prezentacijai pasitelkė vieną pikantišką idėją.

Ar gi galėtų likt nepastebėtos 22 simpatiškos merginos, iš kurių kiekviena vilkėjo vis kitos komandos, pakviestos dalyvauti „Giro d'Italia“ lenktynėse, marškinėlius?

Kai tik dviratininkų 9-tukas užlipdavo į sceną, komandos lyderis būdavo pakviečiamas prieiti prie merginos, vilkinčiosios tos komandos marškinėlius ir... palikti savo autografą.

REKLAMA
REKLAMA

Britas nesutriko!

Ekspertų įsitikinimu, kai kurie dviratininkai buvo suglumę ir net pasimetę, nežinodami, kurioje vietoje pasirašyti (laimei, ant vienos už kitą dailesnių merginų pečių buvo ne šlapi ir nepermatomi marškinėliai, kaip glaustinukės, kurios buvo perkirptos ties viena šlaunimi).

Kitus ši užduotis priešingai – netgi pralinksmino ir privertė ne tik šyptelti, bet ir šį bei tą leptelti.

Štai britas Bradley Wigginsas, kuriam daug žadėjęs startas Olandijoje baigėsi... taip nesėkmingai (atmušti šonai dvi dienas iš eilės patirtose griūtyse), priėjęs prie savo komandos marškinėliais vilkinčios juodaplaukės, ne tik kad nesutriko, bet netgi pareiškė, esą ant marškinėlių yra labai mažai baltos vietos...

P. S.

Aiškumo dėlei reikia pridurti, kad „Sky“ komandos marškinėliai,  kuriais buvo pasipuošusi figūringoji gražuolė, buvo visiškai juodi (!), o kaip juodu ant balto iš tolo švietė baltomis raidėmis melsvame fone užrašas SKY – kaip tik ties merginos krūtine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų