REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors iš pirmo žvilgsnio aktorė Eglė Jackaitė -  labai švelni ir jautri asmenybė, pastaraisiais metais jos pavardę girdėjome pačiuose įvairiausiuose kontekstuose.  Aistringas  meilės romanas su devyneriais metais jaunesniu vyru, antrojo vaikelio laukimas,  asmenine tragedija virtusios skyrybos.

REKLAMA
REKLAMA

Po jų – vienišos mamos buitis ir, galiausiai, naujas smūgis: milžinišką ažiotažą sukėlęs skandalas dėl didelės ir neva nepriklausančios motinystės pašalpos. Žinoma aktorė – viena iš tūkstančių, pakliuvusių į valstybės paspęstas žabangas. Ir bene vienintelė garsenybė, išdrįsusi savo tiesą  ginti viešai.

REKLAMA

Nuoskaudas, kurių bet kuriai moteriai užtektų geram dešimtmečiui, Eglei  Jackaitei teko atlaikyti per vienerius metus. Aktorė žino: galbūt ne vienas jai  pavydi gražių, ant jūros kranto stovinčių namų, gerbėjų rodomo dėmesio, talento  ar  pasiturinčios šeimos pagalbos. Tačiau niekas nenorėtų patirti to, ką išgyveno ji. Įvairiausius egzaminus Eglė tikina laikanti iki šiol, kiekvieną dieną. Ir bet kuri  mama, viena  prižiūrinti vaikus, ją supras.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jau šį antradienį 20.30  LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Eglė Jackaitė prisipažins:  iš savo biografijos ji neišbrauktų jokių, net ir pačių baisiausių išgyvenimų. Nes būtent skaudžiausiems momentams ji  yra dėkinga už malonias gyvenimo permainas, kurios Eglė Jackaitę užklupo visai neseniai.

Žinoma aktorė gavo svajonių vaidmenį. Spektaklyje skambiu pavadinimu „Laisva meilė“ Eglė Jackaitė apie gyvenimo spalvas, problemas, džiaugsmus bei rūpesčius pasakos  drauge su kitu garsiu aktoriumi, Ramūnu Šimukausku. Tačiau bene labiausiai intriguoja tai, jog  svajonių vaidmenį garsioji moteris žada praturtinti jautriausia asmenine patirtimi.

„Gyvenimas pagal moteris“ – antradienį  20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų