REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Be You" agentūros “go go" šokėjai Giedrei Mockeliūnaitei yra ko pavydėti. Merginai vos 22-eji, o ji jau yra apkeliavusi daugelį garsiausių ir gražiausių pasaulio vietų, šokusi pačiuose geriausiuose klubuose. Negana to, jau dvejus metus šią merginą galima išvysti pasirodančią ant scenos kartu su grupe “Scooter".

REKLAMA
REKLAMA

Giedrę pamatysite ir šokančią “Scooter" vaizdo klipuose “Jump That Rock" ir “Stuck on Replay". Įspūdinga merginos karjera prasidėjo visai paprastai - prieš ketverius metus ji laimėjo Lietuvos “go go" šokėjų čempionatą, o paskui nusprendė prisidėti prie šokėjų prodiusavimo agentūros “Be You".

REKLAMA

“Mačiau, kokias galimybes “go go" šokėjoms atveria ši agentūra - jos ne tik gali daug kur keliauti, pamatyti pasaulio, bet ir užsidirbti. Susigundžiau ir aš. O prisidėjus prie “Be You" prasidėjo kelionės į Sen Tropezą, Monaką, Paryžių, Ibizą, Ameriką... Sudalyvavusi šokėjų atrankoje, prisidėjau ir prie “Scooter" komandos", - pasakojo G.Mockeliūnaitė.

Dabar mergina juokais sako, kad lėktuvas yra jos namai, o lagaminas - geriausias draugas. “Dažnai į namus sugrįžtu tik lagamino persikrauti, bet man toks gyvenimo būdas labai patinka", - sakė ji. Štai ir dabar Giedrė ruošiasi kitos dienos kelionei į Diuseldorfą, kur laukia trumpas pasirodymas su “Scooter". “Kiekvienas koncertas su “Scooter" man - kaip šventė, nes laikui bėgant jau tapome ne tik kolegomis, bet ir draugais - pasiilgstame vieni kitų. Jie be galo draugiški, labai gerbia mus kaip šokėjas, - tik gražiausiais žodžiais apie populiariuosius vokiečius atsiliepė šokėja iš Lietuvos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų