REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš penkiolika metų Michaelis Schumacheris ir Flavio Briatore buvo pagrindiniai „Benetton“ komandos sėkmės kūrėjai. Pilotas vokietis ir vadovas italas kartu iškovojo du čempionų titulus ir konstruktorių taurę.

REKLAMA
REKLAMA

Bet prabėgo metai ir iš buvusių šiltų santykių neliko nė pėdsako. Interviu „Autosprint“ F. Briatore tikino, kad grįžimas į „Formulę-1“ 41-ų M. Schumacheriui jau neatneš nieko gero.

REKLAMA

„Atvirkščiai, dabar jam bus vis sunkiau ir sunkiau. Neįsivaizduoju, kaip jis galės grįžti ten, kur buvo anksčiau. Dabar konkurencijos lygis neįtikėtinai aukštas. Jis nusprendė grįžti, neįvertinęs šios aplinkybės, bet per ketverius metus ir bolidai, ir padangos ženkliai pasikeitė.

Visada sakiau, kad jam bus nelengva aplenkti N. Rosbergą. Į tokios aukštos konkurencijos sportą negali paprasčiausiai grįžti, praleidęs keletą metų. Alainas Prostas sugebėjo save parodyti po pertraukos, bet juk jis nelenktyniavo vos vieną sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Michaeliui tenka varžytis su keliais labai stipriais varžovais. „Formulėje-1“ dar niekada nebuvo tiek daug gerų lenktynininkų, kaip šiemet. Tai – L. Hamiltonas, F. Alonso, S. Vettelis, N. Rosbergas...“, – kalbėjo F. Briatore.

Anot jo, šiemet į čempiono titulą pretenduoja mažiausiai penki pilotai – ir M. Schumacheris yra tarp jų, tačiau tikrai ne kaip pagrindinis pretendentas.

„Pažiūrėsime, kuo baigsis J. Buttono ir L. Hamiltono rungtynės. Jensonas lenktyniauja labai šauniai, jis iškovojo dvi pergales, ir mes žinome, kodėl. Jis priima teisingus sprendimus, be to, jam padeda ir sėkmė,“ – įsitikinęs 60-metis italas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų