REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alytaus  rajono savivaldybės meras, savivaldybės mero pavaduotojas, savivaldybės administracijos direktorius pateikė savivaldybės tarybai prašymus, kad jiems būtų nustatytas ne visas darbo laikas. Alytaus rajono savivaldybės taryba patenkino prašymą, todėl nuo gegužės iki metų pabaigos savivaldybės vadovai nedirbs vieną dieną per mėnesį, kiekvienas po 8 dienas.

REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas ir administracijos direktoriui Aurimas Truncė nedirbs

REKLAMA

kiekvieno mėnesio trečią  penktadienį, išskyrus birželio 18 d., birželio 19 d. Savivaldybės mero pavaduotojas Gediminas Krasauskas nedirbs kiekvieno mėnesio antrą penktadienį, išskyrus liepos 9 d., liepos 10 d.

Savivaldybės taryba siūlo įstaigų ir įmonių, kurių steigėja ar savininkė yra Alytaus rajono savivaldybė, vadovams nustatyti jiems ne visą darbo laiką, mažinant darbo laiko trukmę 8 darbo dienomis per 2010 metus.

REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybės taryba rekomenduoja įstaigų ir įmonių, kurių steigėja ar savininkė yra Alytaus rajono savivaldybė, vadovams tartis  su darbuotojais dėl ne viso darbo laiko nustatymo įmonių (įstaigų) vadovaujančiam personalui ir administracijai mažinant darbo laiko trukmę 8 darbo dienomis per 2010 metus, o kitiems darbuotojams - pagal galimybes, kad būtų užtikrintas nepertraukiamas įstaigų (įmonių) funkcijų vykdymas.

Sprendimas dėl savivaldybės vadovų sutrumpinto darbo laiko bei rekomendacijų galioja iki 2010 m. gruodžio 31 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų