• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiandien, pirmąjį gegužės sekmadienį, minime Motinos dieną.

Kaip pasakė vienas klasikas, „mama yra tas žmogus, kuris matydamas keturis gabalėlius pyrago ir penkis žmones, apsimeta, kad jai tas pyragas niekada nerūpėjo“.

REKLAMA
REKLAMA

Gražios šventės proga „Balsas.lt“ sveikina visas Mamytes ir siunčia gražiausių žiedų kolekciją, o visoje šalyje jų dienos proga šalyje yra numatoma daug renginių.

REKLAMA

Vilniaus mokytojų namų kiemelyje 11 val.  prasidės šventinė programa "Tik Mamytei - visos Meilės spalvos". Veiks "Mamų turgus", kur bus keičiamasi, dovanojama, prekiaujama jau nebereikalingais mažylių rūbeliais, žaislais, knygomis, vežimėliais, buities daiktais ir kt. Vilniaus mokytojų namų būrelių, mokyklėlių, studijų atstovai konsultuos dėl vasaros vaikų stovyklų, muzikinio lavinimo ir kt. Vyks koncertas, bus kitų pramogų.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje, Odminių skverelyje, 13.30 val. organizuojamas šventinis renginys "Už motinystę - už tautą - už valstybę". Šventėje koncertuos įvairūs vaikų kolektyvai, vaikai bus kviečiami piešti piešinius tema "Ko palinkėčiau savo mamai", kurie vėliau bus sudėti į didelį voką ir perduoti Premjerui Andriui Kubiliui. Renginio tikslas - atkreipti visuomenės ir valdžios institucijų dėmesį į nepateisinamai menką valdžios rūpestį ir paramą motinystei bei šeimai.

Kaune tuo tarpu 11 val. Šilainių Šv. Dvasios bažnyčioje Motinos dienai koncertuos sakralinio giedojimo choras „Sacrum“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

13.15 val. Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje koncertuos kamerinis choras „Cantate Domino“ ir svečiai iš Latvijos, Liepojos varpų ansamblis „Campanella“.

Kauno valstybinėje filharmonijoje 17 val.  – dar vienas koncertas, skirtas Motinos dienai. Jame programą savo ir kitoms mamoms dovanos Kauno miesto simfoninis orkestras su vyriausiuoju dirigentu Modestu Pitrėnu, Kauno valstybinis choras su vadovu Petru Bingeliu ir solistai Sandra Janušaitė (sopranas), Vladislav Pligovka (akordeonas, Baltarusija).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų