REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizijoje SPORT1 nuo pirmadienio šiokiadieniais tris kartus per savaitę bus rodoma nauja pramoginė sporto laida „Olialia TOP“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujosios laidos „Olialia TOP“ vedėja 23-ejų metų Indrė Burlinskaitė žada parengti tokias sporto įvykių apžvalgas, kurių žiūrovai lauks ne mažiau nei svarbiausių čempionatų mačų.

REKLAMA

„Esu sportiška, tad dirbti sporto televizijoje man bus tikras malonumas. Televizijos žiūrovų laukia ir šmaikštūs, ir rimtesni mano komentarai apie įdomiausias sporto varžybas, intriguojantys pokalbiai su laidos svečiais“, – sakė I. Burlinskaitė.

I. Burlinskaitė aštuonerius metus yra lankiusi profesionalias rankinio treniruotes, dalyvavo populiariame realybės šou „Iššūkis – Mis Lietuva“, konkurse „Mis Lietuva 2009“ pelnė „Mis Publikos“ prizą. Indrė priklauso „Olialia Models“ agentūrai, 2009 m. „Mis Olialia Bikini“ konkurse laimėjo antrąją vietą.

SPORT1 laidoje „Olialia TOP“ žiūrovai išvys nuolatinę rubriką „Olialia TOP 10“, kurioje bus pristatomi įspūdingiausi ir kurioziškiausi sporto epizodai. Su laidos svečiais I. Burlinskaitė diskutuos ne tik apie sportą, bet ir asmeninį gyvenimą. Be to, kiekvienoje laidoje žiūrovai išvys gražiausias „Olialia“ merginas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų