REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomam atlikėjui Edmundui Kučinskui pirmadienį sukanka 55-eri. Tačiau jubiliatas sako, kad gimtadieniai jam - pačios blogiausios metų dienos.

REKLAMA
REKLAMA

“Man šventė būna tada, kai padarau kokį didžiulį darbą. O gimtadieniai... Koks skirtumas, kokiais metais ar kurią savaitės dieną gimei? - retoriškai klausia E.Kučinskas. - Aš to nesureikšminu. Man keistai atrodo žmonės, kurie susikviečia visą būrį svečių vien tam, kad šie juos paliaupsintų. Tokių pompastiškų gimtadienių niekada gyvenime nesu surengęs!”

REKLAMA

Tiesa, dainininkas prisipažįsta, kad profesijos verčiamam jam kartais tenka surengti jubiliejinių renginių, skirtų jo veiklos metinėms paminėti. Bet iškart priduria: “Bet net tada nenoriu iš draugų sulaukti ant ausų “kabinamų makaronų”.

Tačiau tai nereiškia, kad jam nemalonu sulaukti artimų draugų ir bičiulių sveikinimų. “O jei sulauksiu labai didžiulio būrio draugų sveikinimų, tuomet gal užsakysiu fejerverkų už 10 tūkstančių. Ar kalbu rimtai? O kaip jums atrodo?” - prapliumpa juokais puikiai nusiteikęs sukaktuvininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų